Pris

1.150.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.673kr.


Storegade 58,

9550 Mariager

Villa, 154 m2

Fuldskærm

Det gamle bageri i Assens.

Storegade 58, 9550 Mariager

SALG eller BYTTE!

Det hele startede i 1905...

Assens - byens smukkeste bygning, der har en lang historie bag sig som bageri. Her har et væld af byens folk hentet deres brød gennem tiderne. Den saga er blot forbi og nu kan ejendommen erhverves, med henblik på privat bolig for een familie, eller eventuelt flere familier. For ejendommens størrelse og indretning ligger op til, at der kan ske udnyttelse af b.la. et stort rum på 1. sal, hvor betingelserne herfor er ret gunstige. Herudover er der ret gode muligheder for enten omdannelse til en lejlighed, eller små erhverv, i de lokaler, som tidligere har huset bageriet og brød-udsalget. Rammerne er i orden, i denne flotte gul-vandskurede perle af en ejendom fra 1905.

Ejendommen INDEHOLDER: Baggang med klinkegulv og udgang til glimrende udestue, der får godt med lys. Nyere lyst køkken med spiseplads og trappe til 1. sal og kælder. Flot lys vinkelstue med egeparketgulv.

1. sal med: Repos og gang med indbyggede skabe. Nyt flot og topmoderne badeværelse med bruseniche og gulvvarme. 2 værelser med laminatgulve og indbyggede skabe. Godt stort soveværelse, med gulvtæppe og indbyggede skabe.

Kælderen er indrettet med: Disponibelt rum / kontor. Vaskerum med vaskeplads og klinkegulv. Disponibelt rum / værelse. Lagerrum med trappe til det gamle bageri, som iøvrigt henstår fuldstændigt tømt og ubenyttet. I forbindelse hermed, findes det gamle lokale til bageriudsalg, som ligeledes er tømt og disponibelt til køber.

1. salen ovenpå det gamle bageri, er uudnyttet og venter blot på den rigtige køber erhverver ejendommen, for at ombygge rummet til en fin lejlighed.

Endvidere et wc, hvortil der er adgang udvendigt fra samt deportum / værksted.

Overfor selve hovedbygningen findes bagbygningen, der består af 2 garager og 2 lagerrum samt i tillæg hertil en carport. Der er i alt 146 kvm erhvervsbygning.

Der medfølger en byggegrund bag bagbygningen.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232