Pris

695.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.108kr.


Storegade 19,

9560 Hadsund

Ejerlejlighed, 167 m2

Fuldskærm

Ejerlejlighed i 2 plan - Beliggende i byens centrum!

Storegade 19, 9560 Hadsund

Super god og stor ejerlejlighed i 2 plan, beliggende lige midt i byen. Mere centralt bliver det ikke. Her får du plads på 1. parket til alle byens faciliteter med et stenkast til optimale indkøbsmuligheder, gågaden og fjorden. Herudover kort afstand til rutebilsstationen, lystbådehavnen og bøgeskoven.

Man kan populært sige: "Her får du det hele til det halve".

Ejerlejligheden INDEHOLDER: Fra den fælles opgang, er der direkte adgang / indgang til lejlighedens entre, hvorfra der er 3 trin op til den repos, der bl.a. fører videre op ad trappen. Spisekøkken med god skabsplads og alt hvad man behøver, for at skabe sig det perfekte måltid og samtidig rydde pænt op efter sig bagefter. Dejlig stor og lys opholdsstue med tæppe belagte gulve. Fjernsynsstue (evt. soveværelse) med gulvtæppe. De 2 stuer er adskilt af fransk dør (dobbelt glasdør med sprosser i). Trappen der fører til 2. sal, er tæppebelagt og går på halvvejen forbi den dejlige havestue / vinterhave, som ligger på afsatsen midt mellem 1. og 2. sal.

På 2. salen findes: Fordelingsgang med tæppe. Dejligt badeværelse med bruseniche og lyse / hvide gulv fliser. Fra badet adgang til husets soveværelse med indbyggede skabe. Stort lyst værelse med skab og tæppe. Værelse (som anvendes til værksted / hobbyrum) med indbyggede skabe og plankegulv.

En perfekt nem og rummelig boilg - i centrum af byen!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker med bl.a. en hyggelig gågade og biograf, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge. I Hadsund er der flere forskellige muligheder for gåture, hvis man er til dyreliv og eventuelt har små børn, er Dyrehaven et fantastisk sted. Hadsund dyrehave ligger som en lille, grøn oase midt i Hadsund.~Her kan~I se hjorte og kæle med gederne. Derudover kan man gå en tur langs fiskerihavnen og hen til det nye havnebassin.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232