Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Stenkisten 28,

9560 Hadsund

Fritidshus, 85 m2

Fuldskærm

Sommerhuset er på 85 kvm samt 17 kvm udestue.

Stenkisten 28, 9560 Hadsund

I det attraktive og veletablerede sommerhusområde på Stenkisten i Øster Hurup finder vi dette særdeles fine og dejlige sommerhus fra 1973, hvor alt fremtræder lyst, venligt og velpasset. Sommerhuset er på 85 kvm samt 17 kvm udestue. Huset fremstår flot i~ sort/hvide kontrastfarver.

Sommerhuset ligger højt på en dejlig grund på 828 kvm. Haven er både hyggelig og charmerende, primært udlagt med græsplæne og enkelte træer og buske. Samtidig er haven i dén grad indrettet til hygge og aktiviteter for hele familien - der er god plads til fx boldspil, osv. 2 dejlige terrasser så du kan fange solen hele dagen, som byder på fine detaljer og skønne hyggekroge. Med andre ord kan solen faktisk nydes rundt om huset lige fra tidlig morgen til sen aften. Kort sagt et skønt og spændende sommerhus, hvor man straks føler sig velkommen og fornemmer hygge og sjæl både ude og inde!

Sommerhuset INDEHOLDER: Flot stort åbent køkken/stue med god bordplads samt skabsplads, herudover plads til stort spisebord så HELE familien kan være samlet og nyde ferien sammen. Dette store rum fungere som sommerhusets hjerte, idet der er udgang til den overdækkede del, så om man laver mad, spiller et spil i sofaen eller nyder varmen udenfor, så er man altid samlet. Fra stuen har du et soveværelse, som ligger for sig selv, og er perfekt som forældreværelse. Fra sommerhusets entré har du 2 gode værelser samt fint badeværelse. Sommerhuset er med gulvtæpper, samt træ på vægge og loft, huset er med el-varme, men byder også på en dejlig brændeovn.

Udenfor finder du et redskabsskur, så der er masser af plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

Fra dette dejlige sommerhus er der gåafstand ned til havet og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger – ca. 500 meter til Øster Hurups bedste badestrand! Lidt længere er der til centrum af den spændende og pulserende sommer by, Øster Hurup, som dog sagtens kan nås på gåben - alternativt tager man lige cyklen frem! I byen finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, og et væld af øvrige butikker.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!...