Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Stationsvej 10,

9574 Bælum

Villa, 111 m2

Fuldskærm

Særdeles velpasset og indflytningsklart hus i Bælum!

Stationsvej 10, 9574 Bælum

På Stationsvej, helt centralt i Bælum by, finder vi dette særdeles pæne og velpassede hus i to plan, som præsenterer sig flot både ude og inde! Ejendommen er opført i 1957, men der er ikke mange levn tilbage fra dén tid! Tværtimod er huset op igennem tiden løbende vedligeholdt og samtidig gennemgribende moderniseret og opgraderet, med bl.a. flot køkken og badeværelse - og det fremtræder således fuldstændig indflytningsklart! I processen har ejer samtidig formået at bevare husets originalitet, så det tillige fremstår både charmerende og hyggeligt!

Huset rummer i alt 111 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt i to plan - med henholdsvis 78 kvm. i stueplan, og 33 kvm. på førstesalen!

Ejendommen er dejligt beliggende på en 990 kvm. stor grund. Haven er primært udlagt med græsplæne, omkranset af hæk og fint krydret med større træer og buske. Desuden er der i haven skabt en særlig hygge og harmoni med bl.a. dejlige stenbelagte terrasser, gode hyggekroge, og stenbelægning rundt om huset! Overordnet set er ejendommens placering også fantastisk, idet cykelstien mod Solbjerg, de åbne marker og den smukke Bælum Sønderskov praktisk talt ligger lige i baghaven!

Kort sagt et hus, som typisk vil henvende sig til en enlig, et par eller den lille familie! Samtidig udbydes ejendommen her til en MEGET FAVORABEL PRIS, som står i skærende kontrast til priserne i de lidt større byer! Her kan ALLE være med, og køber vil her være i stand til at bo langt, langt billigere end i en lejebolig i tilsvarende kvalitet!

Huset indeholder følgende:
STUEPLAN - Entré/bryggers med god bordplads, klinkegulv og gulvvarme, og som byder på fin plads til sko, overtøj, vaskemaskine, tørretumbler mv. En fantastisk velkomst i huset, fordi rummet byder på lofter til kip og synlige bjælker samt stor hems, som er etableret henover badeværelset. Dejligt lyst badeværelse med bruseniché og gulvvarme. Hyggeligt lyst Kvik-køkken med god bord- og skabsplads. Stor vinkelstue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Her er også trappen til førstesalen placeret. Køkken og stue er med flotte plankegulve, og desuden karakteriseret ved højt til loftet samt store vinduer, som sikrer et perfekt lysindfald!
FØRSTESAL - Trappeopgang/repos. 2 gode og regulære værelser. Denne etage er også med flotte plankegulve!
KÆLDER - Denne er IKKE anført på BBR-meddelelsen! Der er tale om nogle få kvm. med begrænset højde, men kælderen er alligevel anvendelig til opbevaring af fx madvarer, konserves, en kasse øl i ly for sommersolen eller blot til opmagasinering! Der er nedgang til kælderen fra lille gang mellem køkken og stue!

Udenfor finder vi bred stenbelagt indkørsel med god parkeringsplads. Desuden carport med tilhørende redskabsrum, med plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

Huset opvarmes med fjernvarme! Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Desuden er der mulighed for at få indlagt fibernet!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE EJENDOM, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.
Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!
Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!