Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Stærevej 4,

9550 Mariager

Villa, 116 m2

Fuldskærm

Højtbeliggende villa i Assens - RENOVERET OG INDFLYTNINGSKLAR!

Stærevej 4, 9550 Mariager

For enden af Stærevej i Assens finder vi dette dejlige parcelhus, som er frit- og højtbeliggende med den skønneste udsigt udover naboens mark med juletræer, og samtidig det fineste fjordkig fra både stue, udestue og en del af grunden! Villaen er opført i 1896, og er så indvendigt blevet flot og gennemgribende renoveret så sent som i 2014. Resultatet er en fuldstændig indflytningsklar villa, hvor alt i huset er lavet i en meget gennemført, ensartet og charmerende lys stil.

Ejendommen rummer 116 veludnyttede boligkvadratmeter i ét plan - og samtidig en mulighed for evt. senere at indrette bolig på førstesalen, som pt. er uudnyttet! Desuden en dejlig stor udestue samt en garage på 20 kvm. og med tilhørende redskabsrum på 9 kvm. Villaen er dejligt beliggende på en 760 kvm. stor grund, hvor størstedelen består af en meget nem og overskuelig have udlagt med græsplæne. Herudover stor stenbelagt indkørsel foran huset/garagen - i praksis fungerer denne som en rigtig fin terrasse på denne side af huset. Derudover er der nye vinduer i hele huset!!!

Kort sagt en helt ideel villa til en bred køberskare - og samtidig udbydes ejendommen her til en særdeles attraktiv og overkommelig pris!!!

Huset byder velkommen via en fin éntre med god plads til både sko og overtøj. Fra entreen adgang til husets flotte tyske designerkøkken. Køkkenet består af sorte elementer i højglans, og med bl.a. indbygget køleskab og opvaskemaskine og masser af skabsplads. Fra køkkenet adgang til fordelingsgang, flot lyst badeværelse samt 2 gode store regulære værelser, begge med god skabsplads, så der er frit valg i forhold til, hvor soveværelset skal placeres? Fra køkkenet desuden adgang til husets store lyse stue med god plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen udgang til dejlig stor udestue, og herfra videre udgang direkte til haven. Fra haven er der indgang til tidligere fyrrum, som nu er at betragte som et disponibelt rum, hvor kun fantasien sætter grænsen for de fremtidige anvendelsesmuligheder? I hele villaen finder vi en meget gennemført og ensartet, lys og venlig stil - overalt er der gipslofter, pudsede vægge, spotlights, flotte store sort/grå klinker på gulvene og knivskarpe sort/hvide kontrastfarver! Der er desuden gulvvarme i badeværelse og stue!

Stærevej er en af flere små villaveje i Assens. I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

HER FÅR DU KORT SAGT EN SÆRDELES FIN OG VELBELIGGENDE VILLA, SOM VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Se i øvrigt meget mere om Assens på www.assensby.dk