Pris

575.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.144kr.


Stadionvej 4,

9550 Mariager

Villa, 103 m2

Fuldskærm

Hyggelig villa på stille villavej i Assens!

Stadionvej 4, 9550 Mariager

Pudset 1-plansvilla, beliggende på Stadionvej i Assens. Villaen er løbende forbedret og moderniseret med bl.a. køkken og bad. Der er herudover nyere gulve i hele huset.

Huset som er opført 1916, har eternittag, pudset facade samt termovinduer i trærammer.

Villaen INDEHOLDER: Forgang og gang med vinyl click gulv. Pænt køkken med vinyl click gulv og god skabsplads. Lys og indbydende opholdsstue med pænt bred-plankegulv. Soveværelse med laminatgulv. Badeværelse med bruseniche og opvarmet klinkegulv. Værelse med laminatgulv.

Endvidere fritliggende bygning med: Værksted og vaskerum.

Stadionvej er en smal gade midt i Assens by, som ligger tæt på det hele, bl.a. skolen (som ligger opad baghaven), stadion og hallen samt midtbyen med indkøbsmulighed m.v.
Der er ikke umiddelbart mulighed for at henstille sin bil på gaden. Men der er her mulighed for at parkere på grunden.


I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så
længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

Kunne denne perle være noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Mæglerringen Hadsund for en fremvisning på 70 25 66 00, vi står klar ALLE ugens 7 DAGE!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232