Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sommerland 70,

9560 Hadsund

Grund, 2645 m2

Fuldskærm

Et fristed for naturelskeren - Sommerhusgrund med lille hytte på!

Sommerland 70, 9560 Hadsund

Her er et godt tilbud til naturelskeren - Her er fritidshuset uden fritidshus, men en fin lille hytte, som man sagtens kan overnatte i, mens man nyder den dejlige omkringliggende natur.
Den store sommerhusgrund er på 2.645 kvm., og ligger inde midt i Sommerland udstykningen, hvor der er fred og ro samt et rigt dyreliv omkring een - hele året rundt!

På grunden står den fine lille hytte, der er sekskantet og indeholder et par bænke, som kan bruges til overnatning samt hertil et bord. Det er virkelig et hyggeligt lille hus. Dertil finder man også et redskabsskur på grunden, hvori bl.a. er et closet samt plads til redskaber m.v. Til skuret er lavet en lille fin tilbygning, hvori man finder sit husgeråd.

Hvis man ønsker sig et fristed i det dejlige sommerland, men ikke lige er klar til den større eller store investering i et decideret sommerhus, så er her lige muligheden for alligevel at få sit et sommerhus-lignende alternativ!

Ejendommen er tilsluttet vand.

Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!
Området, der ligger ved både Kattegats kyst og den smukke Mariager Fjord, indbyder til dejlige gå-, løbe- og cykelture i det naturskønne terræn eller en fiske-/sejltur i bølgen blå!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232