Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sommerland 127,

9560 Hadsund

Fritidshus, 63 m2

Fuldskærm

Sommerhus tæt på Als Odde - Kun 400 meter til vandet!!

Sommerland 127, 9560 Hadsund

Velkommen til Sommerland 127, her får du en fantastisk og enestående mulighed for at erhverve dig et sommerhus der ligger i den naturskønne udstykning Sommerland tæt på Als Odde.

Sommerhuset er beliggende på en 3.053 kvadratmeter stor grund, hvor sommerhuset af placeret i bunden af grunden, hvilken gør at du får meget privatliv når du befinder sig i sommerhuset. Ejendommen er fuld af liv, og her får du besøg af mange dyr i løbet af hele året. Samtidig byder grundens 3.053 kvadratmeter op til meget sjov, her kan der spilles mange spil på græsplænen.

Selve sommerhuset byder på 63 rigtig veludnyttede kvadratmeter med yderligere 15 kvadratmeter udestue. Sommerhuset er rigtig godt indrettet. Her får du bl.a. 3 gode værelser, et lyst badeværelse og samtidig et godt køkken-alrum, hvor der er plads til at sidde og drikke morgenkaffe i det fine vinduesparti, mens du kan holde øje med dyrelivet i haven. Ligeledes er der plads til en sofaafdeling, hvor du kan slappe af med en kold øl, efter en tur på stranden på en varm sommerdag. Fra køkken-alrummet er der adgang til husets lyse udestue, hvor du kan læne dig tilbage i sofaen, og samtidig holde øje med hvad resten af familien laver i haven. Fra udestuen er der udgang til husets sydvendte terrasse, hvor der er god plads til at nyde alle solskinstimerne.

Huset opvarmes med varmepumpe og har desuden også brændeovn.

På grunden finder du yderligere et udhus, hvor der er plads til værktøj og alle de haveredskaber du måtte have.

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put&Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.

Lyder dette sommerhus på Sommerland 127 som dit drømmesommerhus, så tøv endelig ikke med at kontakt os på 70 25 66 00 – VI står klar til at fremvise ALLE ugens 7 dage!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232