Pris

1.495.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.774kr.


Solbjergvej 110,

9560 Hadsund

Boliglandbrug, 185 m2

Fuldskærm

Fantastisk lystejendom lige udenfor Øster Hurup!

Solbjergvej 110, 9560 Hadsund

Ca. 1800 meter udenfor Øster Hurup By, på Solbjergvej, finder vi denne flotte og særdeles velpassede lystejendom!

Ejendommen er opført i 1897, og har indtil videre bevaret sin registrering som landbrug! Stuehuset er over årene løbende vedligeholdt og kraftigt opgraderet - dog uden at miste sit autentiske præg og sin originalitet, så det er et hus, som i dén grad byder på hygge, varme og sjæl! Samtidig er placeringen fantastisk med lys, luft og den frie natur omkring ejendommen, grænsende lige op til åbne marker på alle sider!

Stuehuset rummer hele 185 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt i to plan - med henholdsvis 126 kvm. i stueplan, og 59 kvm. på førstesalen, og dermed masser af muligheder!

Desuden byder ejendommen på to gode og regulære udbygninger på henholdsvis 64 kvm. og 83 kvm., med garage i enden af sidstnævnte. Der er tale om henholdsvis en gammel lade- og staldbygning, og også disse udbygninger fremstår særdeles velpassede både ude og inde - og samtidig i harmonisk stil og sammenhæng med resten af ejendommen!

Ejendommen er fantastisk skønt beliggende med et samlet jordtilliggende på lige godt og vel 2,2 ha. omkring sig. Den store have fremstår også meget velpasset, primært udlagt med græsplæne, og omkranset af buske og træer. Her kan både børn og voksne bolstre sig efter fri fantasi, idet der er masser af plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! På den store grusbelagte gårdsplads er der i vinklen mellem bygningerne etableret en hyggelig stenbelagt terrasse, hvor solen rigtig kan nydes og grillen tændes! Den resterende del af jorden består af en stor hestefold, pt. med 3 heste gående, hvilket i dén grad fuldender den skønne landlige idyl!

Stuehuset indeholder følgende:
STUEPLAN - Entré/forgang med klinkegulv og trappeopgang til førstesalen. Lyst og hyggeligt landkøkken i åben forbindelse med stort alrum og opholdsstue, hvor også husets brændeovn/pejs er placeret. Badeværelse med badekar. Teknikrum. Soveværelse samt mindre ekstra værelse. Stort bryggers/baggang med udgang direkte til ladebygning. Hele etagen er karakteriseret ved lyse og venlige farver samt synlige bjælker. Der er gulvvarme i de flotte og charmerende klinkegulve i entré/forgang, køkken/alrum og stue samt i badeværelset!
FØRSTESAL - Trappeopgang/stort repos, hvor der er mulighed for bred anvendelse, fx kontor, multirum! Desuden 2 store og meget regulære værelser. Hele etagen fremstår ensartet, lyst og venligt med lofter til kip, synlige bjælker og flotte trægulve!

Udbygningerne indeholder følgende:
Ladebygningen er i umiddelbar forlængelse af stuehuset, og anvendes pt. som værksted og til opmagasinering! Staldbygningen har god højde og støbt gulv, og er indberettet med 3 fine hestebokse!

Ejendommen er energirigtig og opvarmes med jordvarmeanlæg fra 2011! Der er også i 2011 etableret et nyt nedsivningsanlæg, med 3-kammertank-system - den årlige tømning af trixtank sker ”automatisk”, og betales via ejendomsskattebilletten!

HER ER KORT SAGT EN SÆRDELES SPÆNDENDE EJENDOM MED MASSER AF MULIGHEDER - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra ejendommen her på Solbjergvej er der som nævnt kun 1,8 km. ind til den skønne sommerby Øster Hurup, hvor man finder gode indkøbsmuligheder, restauranter, idyllisk havnemiljø mv.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711