Pris

1.050.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.136kr.


Smidievej 8,

9574 Bælum

Villa, 119 m2

Fuldskærm

Flot totalrenoveret villa i Bælum!

Smidievej 8, 9574 Bælum

Her kan vi præsentere en villa i absolut topklasse, hvor der ikke skal røres en finger før indflytning!

Ved den ene af de tre indfaldsveje til Bælum by finder vi denne særdeles flotte villa i to plan. Ejendommen er opført i 1945, men ”dåbsattesten lyver gevaldigt”, idet der kun er selve ”skallen” tilbage fra dén tid! Villaen er totalt gennemrenoveret indenfor de seneste år både udvendigt og indvendigt. Huset er vandskuret og efterfølgende malet i en flot klassisk hvid farve - desuden nyt tag, nye tagrender, nyt udhæng, vedligeholdelsesfrie inddækninger, spotlights hele vejen rundt og ny isolering - alt sammen udført i 2016! Tillige er der lavet helt nyt kloaksystem (separatkloakeret) i 2015! Siden da har nye ejer så givet den yderligere gas med hulmursisolering og nye døre samt nye gulve og lofter i hele huset osv.osv.!

Villaen rummer 119 velindrettede boligkvadratmeter - fordelt med 71 kvm. i stueplan og 48 kvm. på førstesalen. Huset er beliggende på en dejlig overskuelig og lukket grund på 430 kvm., primært udlagt med græsplæne og flotte flisebelægninger/terrasser. Grunden og haven er i særklasse og et kapitel helt for sig - der er så mange detaljer og skabte hyggekroge, at ens tanker henledes på en lille privat oase, hvor man kun kan blive i godt humør af at opholde sig! Bl.a. kan nævnes drivhus og hyggeligt gæstehus/havehus samt hele 3 fantastiske terrasser - i forlængelse af indkørslen finder vi foran huset en fantastisk overdækket terrasse med et helt sydlandsk præg, og tillige en skøn terrasse, etableret i forhøjet niveau og med udsigt direkte udover de åbne marker, som støder lige op til grunden!

En helt ideel bolig til en køber, som bare ønsker et minimum af vedligeholdelse - både inde og ude! Huset fremstår fuldstændig indflytningsklart, lyst og venligt og i en totalt gennemført og ensartet stil med knivskarpe kontrastfarver overalt!

Huset er indrettet som følger:
STUEPLAN - Entré/forgang med opgang til førstesalen. Dejligt lyst badeværelse med nye elementer og bruseniché - her er vaskemaskine og tørretumbler også pt. placeret. Flot køkken i åben forbindelse med spisestue. Spisestuen er i flot harmoni og sammenhæng med opholdstue via stor åbning imellem dem. Fra spisestuen er der udgang til terrasserne og haven. Der er gulvvarme i forgang, badeværelse og køkken.

FØRSTESALEN rummer lille repos/fordelingsgang, dejligt nyere badeværelse med bruser, stort værelse samt et dejligt stort soveværelse, hvorfra der er direkte indgang til større walk-in afd. med rigtig god skabsplads.

Udenfor finder vi bred flisebelagt indkørsel med god parkeringsplads. Desuden et særdeles fint udhus, belagt med nyt paptag, og som rummer både værksted/redskabsrum og tillige et særskilt isoleret opbevaringsrum. Og så kommer vi ikke udenom at nævne en helt fantastisk velindrettet ”herreafdeling” med hjemmebar - her er hyggen og fællesskabet bare uundgåeligt!

Huset er klassificeret med det glimrende energimærke D, og opvarmes med billig fjernvarme - siden da er huset så endda forbedret yderligere med ny hulmursisolering!

Ejendommen er som nævnt i forvejen separatkloakeret, ligesom der er indlagt fibernet!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SPÆNDENDE INDFLYTNINGSKLARE VILLA, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.
Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!
Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711