Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sletten 71,

9560 Hadsund

Villa, 48 m2

Fuldskærm

Fint og meget velpasset sommerhus i Helberskov!

Sletten 71, 9560 Hadsund

Skønt og meget velpasset sommerhus på Sletten i Helberskov, fredeligt og dejligt beliggende i bunden af lukket stikvej. Sommerhuset er opført i 1979, og er på 54 m2 incl. tidligere redskabsrum, som nu er integreret i huset som et fint ekstra værelse/anneks via indgang fra terrassen! Huset er malet i en flot dyb grøn farve, som danner en fantastisk kontrast til de hvide vinduer/døre og de lyse inddækninger samt det røde ståltag! Både ude og inde oser huset af hygge og sjæl – og ikke mindst KVALITET!

Kort sagt er dette sommerhus velpasset i en grad, som vi sjældent ser – dette faktum understøttes af, at der foreligger en særdeles flot tilstandsrapport!!!

Sommerhuset er beliggende på en dejlig stor lukket grund på 1201 m2 – både med græsplæne og harmonisk omkransende naturgrund, som er med til at skabe fred, ro og privathed! Haven rummer både gode hyggekroge og to skønne terrasser – den ene er overdækket og lige udenfor husets stue, mens den anden er fint og harmonisk placeret i forlængelse af carport/redskabsrum!

Sommerhuset er indrettet som følger: Indgangen til sommerhuset fører direkte ind i husets hyggelige køkken. Køkkenet er i åben forbindelse med husets dejlige store stue, som rummer både god spise- og opholdsafdeling. I stuen finder vi bl.a. brændeovn, ligesom der herfra er udgang til hyggelig overdækket terrasse. Alt fremtræder lyst og venligt – dels grundet et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier og dels som følge af, at både vægge og lofter netop er nymalede i en knivskarp hvid farve! Desuden pænt badeværelse med brusebad, soveværelse samt værelse med køjeseng. I tidligere redskabsrum er der med indgang fra den overdækkede terrasse etableret et særdeles fint ekstra værelse/anneks!

Udenfor finder vi tilhørende carport med godt og regulært redskabsrum, så her er god plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put ’n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232