Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sletten 53,

9560 Hadsund

Fritidshus, 100 m2

Fuldskærm

Flot sommerhus fra 2010 i skovens dybe stille ro! Med PLETFRI tilstandsrapport!

Sletten 53, 9560 Hadsund

I skovens dybe stille ro, finder vi denne perle af et sommerhus. Sommerhuset er opført i 2010, og er beliggende på en 1.200 kvm. stor grund. Huset rummer hele 100 kvm. – opført i gode gedigne kvalitetsmaterialer, og samtidig særdeles lyst og venligt med masser af lysindfald overalt, lofter til kip mv. Både ude og inde er her virkelig plads til at koble helt fra, og bare nyde naturen og hinanden!

Sommerhuset INDEHOLDER: Stort lyst køkken-alrum i åben forbindelse til stuen (med lofter til kip), hvor der er god plads til hele familien, og udgang til terrassen og haven. 4 gode og regulære værelser (8 sovepladser). Stort badeværelse. Gæstetoilet med vaskesøjle.

Huset ligger på en skøn grund midt i skoven, hvor roen og freden er i højsædet. Den store terrasse og den lukkede have byder på rig mulighed for ude-hygge.

Sletten ligger i et smukt og idyllisk skovområde, hvor der ligeledes er et rigt dyreliv.

HER FÅR DU VIRKELIG MEGET SOMMERHUS TIL PRISEN!

Også ideelt som investeringsobjekt – sommerhuset er pt. indgivet til udlejning via Feriepartner, og her er en årlig lejeindtægt på ca. kr. 50.000,-.

Helberskov og Odden byder på flot natur. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Man kan fiske fra molen eller i Put ’n Take søer. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232