Pris

200.000kr.

Ejerudgift pr. md.

446kr.


Sletten 28,

9560 Hadsund

Grund, 3870 m2

Fuldskærm

Byg nyt sommerhus på dejlig ugeneret grund!

Sletten 28, 9560 Hadsund

Dejlig stor sommerhusgrund beliggende i Helberskov. Grundenspreder sig over 3.870 kvm hvoraf 875 af dem er vej. Grunden har en dejlig naturlig forhøjning midt på, så du virkelig kan bygge et dejlig sommerhus. Her er desuden mulighed for, at du kan være meget privat, da grunden er omkranset af træer.
Køber af grunden må påregne udgifter til tilslutning af el, vand og varme, samt offentlig kloak, som forventes etableret i løbet af 2025-2030.

Området omkring Helberskov og Als Odde er et utrolig naturskønt sted, som specielt henvender sig til DIG, som elsker fred og ro! Her er et fantastisk rigt dyreliv overalt i området!

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup. Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra. I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Troels Bove

Ejendomsmægler

troels@tom-pedersen.dk

30205891