Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sletten 20A,

9560 Hadsund

Fritidshus, 60 m2

Fuldskærm

Idyllisk skovsommerhus beliggende i Helberskov!

Sletten 20A, 9560 Hadsund

Velkommen til Sletten 20A

Her byder vi indenfor i et charmerende sommerhus fra 1975, der ligger på en dejlig naturgrund, uforstyrret bag skovens træer. Man træder direkte ind i det originale køkken og stue, som er samlingspunkt i huset. Her giver brændeovnen en hyggelig varme og atmosfære på de koldere dage. De store vinduer samt glasdøren i stuen giver et godt lys fra øst og syd. Døren fører ud til en sydvendt, overdækket terrasse, så der er mulighed for at nyde sommeren lidt længere. Fra køkkenet og stuen er der en fordelergang, som fordeler alle værelser samt badeværelset. Her er der adgang til de tre gode værelser, hvoraf to af dem er køjerum, så der er plads til familien. Sidst er badeværelset, som har en god størrelse.

I garagen/udhuset er der isoleret og med masser af plads til opmagasinering, samt et grovkøkken til rengøring af fiskegrej eller lignende. Her er der eventuelt mulighed for at lave anneks i den ene del af bygningen, hvis der er behov for ekstra sovepladser eller til overnattende gæster. Derudover er der i sammenhæng med garagen overdækket med plads til en båd.

Tilhørende ejendommen er der en idyllisk grund i god størrelse, hvor der er plads til leg og afslapning. Bag træer og buske ligger ejendommen gemt i skoven, og giver en dejlig og privat atmosfære.

Als, Als Odde & Helberskov, som udgør Himmerlands syd-øst kyst, er en historisk oase som er et godt udgangspunkt for hyggelig familieferie i rolige omgivelser - men stadig med let adgang til det pulserende ferieliv i Øster Hurup.
Helberskov og Odden byder på naturskønne omgivelser. Her er der kort adgang til såvel Kattegat som Danmarks måske smukkeste område; Mariager fjord. I de lækre skovområder er der rigt med dyreliv, ligesom området er tilbagetrukket fra det levende turistliv i sommersæsonen. Altså finder man i Helberskov og Odden ro og hygge året rundt. Området ligger kun i kort afstand fra byen Als, hvor der findes gode indkøbsmuligheder med bl.a. slagter og bager. Søger man caféer og restauranter er disse at finde i de nærtliggende byer Hadsund og Øster Hurup, samt en enkelt i Als. Feriebyen Øster Hurup ligger desuden kun 10 min. Kørsel herfra.
I Helberskov er der mulighed for gåture i den fantastiske skov, ved Helberskovbjerget eller turen kan gå til Als Odde, hvor der er mulighed for at gå ture ved vandet, en bid mad på Café Odden eller en tur på Vandski, Odden byder nemlig på en vandskiklub, hvor der er mulighed for både vandski eller en tur på bananen. Desuden kan man I området ved Helberskov strand og Als Odde få en oplevelse, man ikke finder mange andre steder, nemlig en vadetur gennem havet til øen Mallolorca.
I mange år har denne ø eksisteret under navnet Als Rev, men er nu registreret som en ø, i folkemunde kaldet Mallolorca. Når man kommer ud på øen, er det som at være på den lækreste sydhavs ø med det klareste vand og hvideste sand. Det tager ca. 20 minutter at gå ud til øen, som er 70.000 m2 og 1300 m lang. Jeg vil anbefale, at man går derud ved lavvande og ligeledes ind igen, specielt hvis man har børn med. For selvom højvande ikke virker dybt for en voksen (for det meste) kan det godt være dybt og hårdt for et barn at gå ind igen, når vandstanden er steget.
I Als kan man gå ud af molen og kigge ud over Kattegat.