Pris

895.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.441kr.


Skrænten 8,

9631 Gedsted

Villa, 192 m2

Fuldskærm

Fin vedligeholdt villa med plads til hele familien!

Skrænten 8, 9631 Gedsted

Beliggende for enden af en lukket vej med minimal trafik venter jeres fremtidige hjem på Skrænten 8. Her ligger en særdeles arkitektonisk rødstensvilla, der oprindeligt blev opført i 1979 og som rejser sig i to spændende etager, hvorfor I får et samlet råderum over 192 veldisponerede kvadratmeter.

Lad boligeventyret begynde allerede når I ankommer til adressen, hvor I bliver mødt af en rummelig indkørsel, der kan rumme flere gæster, og I selv kan parkere bilen i den tilhørende carport. Start med at udforske havegrunden, hvor I bliver mødt af en stor, grøn plæne med plads til hele familiens aktiviteter, dertil er der forskellige blomsterbede, en stor sydvendt terrasse med god pris.

Når I skal til at se nærmere på huset, tilgår I hjemmet ved hoveddøren, der baner vejen til entréen, som drager tydelige paralleller til et bryggers med vaskefaciliteter, rig skabsplads og trappen til førstesalen. Videre nås en fordelingsgang, der fører til badeværelset med separat bruseniche, og dertil fås to gode værelser. Dernæst ligger køkkenet i åben forbindelse med stuen, og her må i sandhed siges at være tale om en skøn rumfornemmelse. De resterende kvadratmeter udspiller sig på førstesalen med endnu et badeværelse, yderligere to værelser samt et vestvendt, overdækket altan med fjordkik.

Gedsted er en charmerende, lille landsby i Himmerland, beliggende i Gedsted Sogn. Når I kører ind til byen, kommer I forbi den karakteristiske silo med byens varetegn, geden - så ved I, at I er ankommet til Gedsted. I kommer til at bo tæt på Lovns Bredning, der munder ud i Limfjorden, og der er kort afstand til naturskønne områder. Derudover er der 600 meter til nærmeste dagligvarebutik og kort afstand Gedsted Skole, børnehave og vuggestue samt fritidsaktiviteter - det bliver ikke meget bedre!

Har denne skønne villa vakt jeres interesse, så kontakt os allerede i dag!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803