Pris

1.395.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.276kr.


Skovvej 25,

9560 Hadsund

Villa, 174 m2

Fuldskærm

Charmerende murermestervilla på Skovvej i Hadsund!

Skovvej 25, 9560 Hadsund

En helt usædvanlig hyggelig og charmerende villa, beliggende på en af byens bedste adresser, Skovvej. Her er kort afstand til byen, med alt i indkøb samt til bøgeskoven umiddelbart bag ejendommen og til fjorden, som ligger foran ejendommen og som man har et fint kik til fra indtil flere rum og fra de gode terrasser, der ligger både i stueetagen og på 1. sal.

Villaen er opført 1912 i røde teglsten, men er sidenhen totalt renoveret med bl.a. cementstenstag, flotte dannebrogsvinduer og 3-fags vinduer, der giver villaen et spændende og højtideligt udseende. Indvendigt er villaen tillige totalt renoveret. Her kan bl.a. nævnes de flotte glatte gipslofter og de nye flotte Alloc laminatgulve… og det ser godt ud, det som er lavet!

INDEHOLDER: Bryggers / baggang med Alloc laminatgulv, vaskeplads med plads til vaskemaskine og tørretumbler samt udgang til haven. Flot nyt køkken fra 2019, med spiseplads og Alloc laminatgulv samt trappe til 1. sal. Opholdsstue med flot laminatgulv og udgang til terrasse og haven. Soveværelse med Alloc laminatgulv og indbygget skabsvæg. Pænt stort badeværelse med klinkegulv med varme samt bruseniche. Forgang med laminatgulv.

På 1. sal findes: Stue med plankegulv og udgang til den dejlige tagterrasse med fjordkik. 2 gode værelser, begge med plankegulve og en fin hems i hver samt lofter til kip. Kuffertrum / depot, som er forberedt til bad / toilet.

Foran villaen er der plads til 2 biler, i den flisebelagte indkørsel. Bag ejendommen ligger det lukkede have.

Her får du en unik villa på god beliggenhed i Hadsund – kom og kig!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232