Pris

625.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.243kr.


Skovtoften 35A,

9620 Aalestrup

Villa, 80 m2

Fuldskærm

FLOT EJERLEJLIGHED I HVAM

Skovtoften 35A, 9620 Aalestrup

EJENDOMMEN ER EN EJERLEJLIGHED. LEJLIGHEDSNUMMER 1. FORDELINGSTAL 1/2.

RENOVERET MED DEJLIG HAVE

Nu kan I blive de nye ejere af denne renoverede ejerlejlighed, som ligger attraktivt placeret og henvender sig til den lille familie eller parret - unge såvel som seniorer.

Vi byder jer indenfor i en fin ejerlejlighed, der fordeler sine 80 veldisponerede m2 helt uden spildplads. I entreen møder I først hjemmets værelsesafdeling, som består af to gode værelser og et klassisk, lyst badeværelse med separat bruseniche, praktisk opbevaringsmøbel og et vindue, der sikrer jer et godt indeklima og lysindfald. Videre fra entreen træder I ind i en dejlig stue med store vinduer mod syd og åben forbindelse til det tidløse køkken. Her er masser af dagslys og en behagelig sammenhæng i rummet, hvilket gør det til et super skønt opholdsmiljø. Standen er gennemgående pæn og velholdt, og det er tydeligt, at huset er renoveret siden byggeåret i 1983.

Huset ligger på en skøn hjørnegrund, helt privat og med sol fra formiddag til aften. Haven er overskuelig med grønne arealer og det dejligste terrassemiljø, der strækker sig mod syd og vest, så I altid kan finde den bedste plads i solen.

Med adresse på Skovtoften 35A bliver I en del af en rolig, lille lomme, hvor der er en rar stemning og en fredelig atmosfære. Vi befinder os i Hvam, som bare ligger fem minutters kørsel fra Aalestrup, der tilbyder handlemuligheder, skole, daginstitution og alt, hvad I ellers har brug for i dagligdagen. Alt er lige ved hånden, men skulle I alligevel trænge til luftforandring, så er der bare 25 minutter til Viborg og 45 minutter til Aalborg.

Kontakt os for en fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803