Pris

1.495.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.632kr.


Skovhusevej 7,

9574 Bælum

Villa, 158 m2

Fuldskærm

Flot og velpasset familievilla i Bælum!

Skovhusevej 7, 9574 Bælum

Her kan vi præsentere en villa i absolut topklasse, hvor der groft sagt ikke skal røres en finger før indflytning!

På Skovhusevej, helt centralt i Bælum by, finder vi denne gennemførte og meget velindrettede familievilla - villaen fremstår særdeles flot og velpasset både ude og inde! Samtidig er ejendommens placering fantastisk god, idet der er UNDER 250 meter til både SFO, skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter!

Huset er opført i 1978, og rummer 158 gode boligkvadratmeter i ét plan, optimalt indrettet uden nogen form for spildplads - fx er der ingen fordelingsgang, hvilket ellers var typisk for husene i 70´erne! Tillige byder villaen på hele 4 værelser/soverum samt 2 badeværelser! Huset er over årene løbende opgraderet og vedligeholdt - bl.a. i 2009, hvor nuværende ejer investerede i nyt tag, tagrender, udhæng, inddækninger, døre og vinduer! Alle dørene og vinduerne i det flotteste mahogni-træ, som står i den smukkeste kontrast til de vandskurede og hvidmalede ydervægge!

Villaen er skønt beliggende på en 703 kvm. stor familievenlig grund, delvist lukket og samtidig helt tilbagetrukket fra selve Skovhusevej. Haven er udlagt med græsplæne og fint blandet med bede, buske og enkelte træer - så her er god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! I særklasse er dén terrasse, som er skabt i husets vinkel - terrassen er med udgang fra både køkken/alrum og stue, og det dybe udhæng skaber samtidig en fantastisk overdækning, hvor solen kan nydes helt frem til de sene aftentimer! Samtidig er terrassen flot afskærmet af bede og buske foran, hvilket i sig selv er med til at skabe en særlig ro og privathed!

Huset er indrettet som følger:
Indgang via bryggers/baggang med klinkegulv, hvor vaskemaskine og tørretumbler er placeret. Kernen af huset rummer stort og hyggeligt køkken/alrum med god spiseplads. Køkken-alrummet er via en muret bue/åbning i harmonisk forbindelse med dejlig stor opholdsstue. Dejligt badeværelse med muret bruseniché og gulvvarme. Der er indgang til badeværelset direkte fra soveværelset. Desuden yderligere 3 gode og regulære værelser. I husets oprindelige entré/forgang er der nu indrettet et fint kontor - herfra indgang til yderligere et pænt badeværelse med klinkegulv og bruseniché. Kort sagt et særdeles gennemført og velpasset hus, som oser af hygge, sjæl og harmoni - og hvor de store vinduespartier sikrer perfekte lysindfald overalt!

Udenfor finder vi fin indkørsel, belagt med granitskærver, og med god parkerings- og vendeplads. Endvidere dobbelt carport, denne med nyt tag fra 2020, og med tilhørende værksted/redskabsrum. Tillige yderligere et godt redskabsrum i baghaven. Så her er både gode muligheder for den lille handyman og desuden god plads til bilerne og opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

Huset er klassificeret med det glimrende energimærke D, og opvarmes med billig fjernvarme - der foreligger desuden fin tilstandsrapport og el-installationsrapport!

Ejendommen er i forvejen separatkloakeret, ligesom der er indlagt fibernet!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE DENNE SÆRDELES SPÆNDENDE INDFLYTNINGSKLARE VILLA, OG STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området - og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.
Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!
Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711