Pris

795.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.530kr.


Skovhusevej 26,

9574 Bælum

Villa, 204 m2

Fuldskærm

Mange kvadratmeter i Bælum til SKARP PRIS!

Skovhusevej 26, 9574 Bælum

På Skovhusevej, helt centralt i Bælum by, finder vi dette store og idylliske hus, som er opført i 1877. Ejendommen er over årene løbende vedligeholdt og opgraderet - dog uden at miste sit autentiske præg og sin originalitet, så det er et hus, som i dén grad byder på hygge, varme og sjæl! Samtidig er placeringen fantastisk, idet der er UNDER 350 meter til både SFO, skole, dagligvareforretning og idrætsfaciliteter!

Huset rummer hele 204 gode og velindrettede boligkvadratmeter, fordelt i to plan - henholdsvis 133 kvm. i stueplan, og 71 kvm. på førstesalen, og dermed masser af muligheder!

Ejendommen er skønt beliggende på en 941 kvm. stor familievenlig grund, med lille forhave og en fuldstændig lukket og afskærmet baghave, hvor man kan have sin helt egen lille oase med total ro og privathed! Haven er primært udlagt med græsplæne og enkelte træer/buske, og rummer god plads til både leg, aktiviteter, hygge og afslapning! Der er bl.a. etableret to dejlige solvendte terrasser, den ene stenbelagt og optimalt placeret lige udenfor husets køkken/alrum, mens den anden er fin en træterrasse og placeret i havens bageste hjørne!

Huset indeholder følgende:
STUEPLAN - Kernen af huset rummer stort køkken/alrum, hvor køkkenet er med rustikke murede skabe og delvist bygget ud i en hyggelig karnap, som giver et dejligt lysindfald. Rummet byder desuden på stor spiseplads, og der er udgang direkte til terrassen/haven. Her i husets hjerte er også brændeovnen og trappen til førstesalen placeret. Desuden 2 stk. pæne badeværelser, begge med klinkegulv samt muret bruseniché. Soveværelse med god skabsplads og indgang direkte til det ene badeværelse. Dejlig stor vinkelstue. Bryggers/forgang med klinkegulv, som byder på fin plads til sko, overtøj, vaskemaskine, tørretumbler, fryseskab mv. Hele etagen er karakteriseret ved synlige bjælker overalt, og der er gulvvarme i bryggers/forgang, køkken/alrum samt begge badeværelser!
FØRSTESAL - Trappeopgang/stort repos, hvor der er mulighed for bred anvendelse, fx kontor, computerrum, multirum, legeværelse efter egen fantasi? I skråvæggen til den ene side er der etableret to alkover, som giver ekstra plads til sovende gæster! Desuden 2 store og regulære værelser. Hele etagen er med flotte plankegulve, synlige bjælker og lofter til kip!

Udenfor finder vi stenbelagt indkørsel med dobbelt parkeringsplads. Desuden stort udhus på 42 kvm., bl.a. med et isoleret rum. Så her er både gode muligheder for den lille handyman og desuden god plads til opbevaring af fx. havemøbler, haveredskaber, grill, cykler mv.

Huset opvarmes med fjernvarme! Der er allerede separatkloakeret på matriklen - en ikke ubetydelig udgift, som dermed allerede er afholdt! Desuden er der i forvejen indlagt fibernet!

HER ER KORT SAGT EN SPÆNDENDE EJENDOM MED MASSER AF MULIGHEDER, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Samtidig også lige lidt nyttig info om byen Bælum og området – og husk så også at se dén lille video om Bælum, som ligger på vores hjemmeside:

Bælum er en meget velfungerende landsby, hvor man i modsætning til mange andre mindre byer har ALT lige ved hånden, ligesom der bor rigtig mange yngre mennesker i den aktive landsby. Bælum har en rigtig god og velfungerende købmandsforretning, som i 2016 er udvidet kraftigt, idet et nyt stort butikshus er opført - dette er i dén grad en væsentlig fremtidssikring af byen! Desuden er der i byen bl.a. benzintank, motionscenter, frisør, pizzeria, dagpleje, børnehave, folkeskole, efterskole, plejehjem/ældrecenter og idrætshal samt et meget aktivt foreningsliv, som byder på bl.a. fodbold, håndhold, badminton, bordtennis, gymnastik, tabata, løb og tennis. Tillige er der både Borgerforening, Øl-laug og en meget aktiv kulturforening - Kulturmøllen Bælum - som henover året afholder en række arrangementer, primært i den smukke Bælum Skovpavillon, beliggende et stenkast fra den ligeså idylliske Kildesø.

Ydermere er Bælum omkranset af den smukkest tænkelige og alsidige natur - bakket terræn og masser af skov og stier, som indbyder til gå-, løbe- og cykelture.

Seneste tiltag i området er, at der nu også er etableret et egentligt klyngesamarbejde mellem landsbyerne i den østlige del af Rebild Kommune - Rebild Øst Klyngen! Endnu et synligt bevis på et område karakteriseret ved stor aktivitet, engagement, sammenhold og fællesskab!

Bælum er i øvrigt centralt beliggende med ca. en halv times kørsel til både Aalborg, Hobro og Randers - fx kun 15-20 minutters kørsel til Aalborgs syd- og østlige erhvervs- og vidensområder, hvor man bl.a. også finder det nye såkaldte Super-Sygehus!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711