Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Skovbovej 29,

9560 Hadsund

Villa, 80 m2

Fuldskærm

Usædvanlig billig bolig!

Skovbovej 29, 9560 Hadsund

Til en yderst rimelig månedlig husleje, får du her usædvanlig meget bolig for pengene. Her er 80 kvm. bolig og ene gode rum, som hverken er voldsom store eller for små. Og så er det efter seneste beboers udsagn, ret billigt at fyre op!

Dette rækkehus er opført 1989, i røde teglsten og med et eternittag, der ifølge sælger er 3-4 år gammelt (oplysningen gives UDEN ansvar). Vinduerne er plastvinduer med termoglas.

Den regulære grund, som huset ligger på har en passende størrelse. Der er både lidt forhave, med plads til et par biler og den lukkede parcelhus-have, hvor man kan have ting stående, som skal anvendes i haven f.eks. om sommeren.

Huset INDEHOLDER: Entre / forgang med laminatgulv. Værelse med laminatgulv. Soveværelse med indbyggede skabe og laminatgulv. Opholdsstue med laminatgulv og udgang til haven. Køkken med spiseplads.

Pladsen er rimelig udnyttet, således man ikke spilder de 80 kvm., men får fornuftige rum og indretning ud af det.

Der er endvidere den mulighed, at ejendommen anvendes til udlejning. Risikoen er minimal og lejerne nemme at få fat på!

Rækkehuset er beliggende i Skelund. Selve byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!

KOM ENDELIG OG KIG - KONTAKT EJENDOMSMÆGLERFIRMAET TOM PEDERSEN PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR TIL FREMVISNING ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232