Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Skovbovej 27,

9560 Hadsund

Villa, 81 m2

Fuldskærm

Enderækkehus fra 1989 - lige til at flytte ind i.

Skovbovej 27, 9560 Hadsund

Boligen er i rigtig fin stand og til MEGET billige penge - LANGT BILLIGERE END AT LEJE!!!

Her er 81 kvm. bolig og ene gode rum, som hverken er for store eller for trange.

Dette enderækkehus er opført 1989, i røde teglsten og med et eternittag, der ifølge sælger er 3-4 år gammelt (oplysningen gives UDEN ansvar). Vinduerne er plastvinduer med termoglas.

Man kan selvfølgelig gå rundt om ejendommen, på den regulære grund, som har en passende størrelse. Der er både lidt forhave, med plads til et par biler og den lukkede parcelhus-have, hvor man kan have ting stående, som skal anvendes i haven f.eks. om sommeren.

Huset INDEHOLDER: Entre / forgang med laminatgulv. Værelse med laminatgulv. Soveværelse med indbyggede skabe og laminatgulv. Opholdsstue med laminatgulv og udgang til haven. Nyere køkken med spiseplads.

Pladsen er godt udnyttet, således man ikke spilder de 81 kvm., men får fornuftige rum og indretning ud af det.

Rækkehuset er beliggende i Skelund. Selve byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk... Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!

KOM ENDELIG OG KIG - KONTAKT EJENDOMSMÆGLERFIRMAET TOM PEDERSEN PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR TIL FREMVISNING ALLE UGENS 7 DAGE!!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232