Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Skørpingvej 15,

9575 Terndrup

Fritidshus, 114 m2

Fuldskærm

Charmerende stråtækt idyl!

Skørpingvej 15, 9575 Terndrup

Charmerende stråtækt idyl, der ser rigtig godt ud, både indenfor og udenfor.

Her er kort afstand til Terndrup og til den fineste natur i miles omkreds. Herunder bl.a. "mountainbike sporet" i Rebild ( ca. 10 km, hvortil man kan køre på sin cykel ad sti system .... bagom !). Ligeledes er der ikke langt til områdets golfbane, som ligger lige udenfor Skørping (ca. 8 km). Madum Sø (badesøen) nås på endnu kortere tid. Hertil er der kun ca. 3 km.

Sommerhuset INDEHOLDER: Entre / forgang med pænt malet plankegulv og adgang til stuen og alrummet (med køkken). Lys opholdsstue med brændeovn og malet plankegulv. Rummet er lyst og indbydende, idet bemærkes at der øverst oppe under loftet, sidder en række vinduer, hvorfra der trænger det dejligste lys ind, som illuminerer rummet - det skal opleves. På den anden side af entreen ligger alrummet, med pænt malet plankegulv, hvori man finder det pæne køkken- med spiseplads, som ikke er ret gammelt. Det passer til huset og til rummet, som ligesom stuen indhyldes i lys, fra rækken af vinduer øverst oppe i rummet. Disse afgiver det dejligste lys til rummet, således her er lyst, dejligt og indbydende. Fra rummet kan man "træde af på naturens vegne" eller tage sig et bad i badeværelset, som støder op til alrummet. I baderummet findes naturligvis en bruseniche. Fra alrummet er der udover døren til haven, en trappe som fører overnpå til reposen. Her finder man husets åbne soverum. Det kan lukkes, men som det er i dag, breder hyggen sig på stueetagen og op på reposen, som ligeledes har plankegulv.

Midt mellem opholdsstuen og alrummet, altså midt i huset findes et børneværelse med malet plankegulv. Der er adgang til både stue og alrum fra værelset.

Døren fra alrummet fører ud til en uforstyrret krog / terrasse med flisebelægning. Denne støder op til udhuset, der som huset har stråtag. Sådan passer tingene rigtig godt sammen.

Udenfor på den dejlige grund er der lækkert, roligt og privat, idet have og bækken ligger på bagsiden af huset - helt uforstyrret.

Her er det dejlige sommerhus, som skiller sig ud fra andre sommerhuse. Her er ingen naboer eller andre forstyrrende elementer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232