Pris

395.000kr.

Ejerudgift pr. md.

997kr.


Skelund Hovedgade 38,

9560 Hadsund

Villa, 115 m2

Fuldskærm

Et decideret GODT KØB i Skelund.

Skelund Hovedgade 38, 9560 Hadsund

En fin mindre villa i Skelund sælges, til en super skarp pris. Vi er under kr. 400.000,- kontant!

Huset er velpasset og endda med en renoveret underetage, f.s.v. angår bl.a. både køkken og badeværelse.

Alt her er velholdt og velpasset. Udvendigt har huset for år tilbage, fået en ny facade, en skalmur i gul tegl. På taget er der eternit og indtil flere af vinduerne i huset er udskiftet til termovinduer i plast rammer.

Huset INDEHOLDER: En fin baggang med fjernvarmeinstallationen pænt gemt ind i et skab. Herudover vinyl på gulvet i det lyse rum. Flot nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme i det lyse flisegulv. Dejligt køkken med spiseplads og vinylgulv. Forgang med tæppe og trappe til 1. sal. Vinkelstue med gulvtæppe og udgang til haven.

På 1. sal findes: Repos. Lille værelse. Soveværelse med indbyggede skabe. Stort værelse med indbyggede skabe og alkove-seng. Der er tæpper på alle gulve på 1. sal, der desuden er af en ældre dato end stueetagen.

Herudover en fritliggende muret garage bygning, som indeholder et værksted samt udhus og depotrum, udover garagen. Ejeren af ejendommen har tidligere haft dueopdræt som sin hobby. Køber kan frit genoptage den hobby, idet burene stadig henstår på ejendommen.

I tillæg til ovenstående ligger der bag garage-/udhusbygningen en fin velpasse have med et fritliggende redskabsrum. Mellem bygningerne er der en halvlukket "gårdsplads" der kan anvendes som en rimelig ugeneret terrasse.

Kære køber; du skylder dig selv at ligge vejen forbi dette gode hus-tilbud, for at se hvor meget hus du får for pengene!


Selve byen Skelund har rigtig meget at byde på - et særdeles velfungerende landsbysamfund, hvor sammenholdet og nærheden virkelig er i særklasse! Byen er bl.a. kendt for sin enestående landsbyforening, og et unikt samlingssted i form af Skelund Midtpunkt, hvor der over året afholdes en bred vifte af arrangementer. Desuden har man den i området "berømte" Bazar, hvor handlende strømmer til fra nær og fjern for at gøre en god handel og opleve den hyggelige atmosfære, på en stemningsfyldt handelsplads med kræmmere og andet godtfolk. Tillige har Skelund en meget velfungerende idrætsforening og tennisklub!
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232