Købsaftale underskrevet

Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Skadevej 3,

9550 Mariager

Villa, 91 m2

Fuldskærm

Hyggelige villa i Assens!

Skadevej 3, 9550 Mariager

Perfekt lille villa for en nybegynder familie eller blot en enlig. Her er masser at muligheder for at forbedre, forny, indrette og renovere.

Huset er en "ældre dame" på 121, som er opført år 1900 i teglsten og med eternittag. Vinduerne er delvist træ rammer-, delvist plast rammer med termoglas.

INDEHOLDER: Forgang / entre med betongulv og et lille skab samt adgang til husets ganske lille gæstetoilet. Opholdsstue med trægulv med tæppe. Soveværelse med trægulv pålagt tæpper. Køkken med lille spiseplads. Badeværelse med bruseniche. Baggang med klinkegulv og trappe til 1. sal samt udgang til den overdækkede terrasse, som forbinder huset med udhuset.

På 1. sal er der udover den smalle passage, som forbinder rummene her, et kammer samt et rimelig værelse.

I tilknytning til selve villaen er der en overdækning / overdækket og lukket terrasse, som forbinder boligen med udhuset. I udhuset findes vaskemulighed og varmeinstallation. Endvidere fritliggende garage.


Skadevej er en af flere små villaveje i Assens. I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

HER FÅR DU KORT SAGT EN SÆRDELES FIN OG VELBELIGGENDE VILLA, SOM VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232