Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sitkavænget 8,

9560 Hadsund

Fritidshus, 77 m2

Fuldskærm

Meget velpasset og velbeliggende sommerhus i Øster Hurup!

Sitkavænget 8, 9560 Hadsund

Er DU på udkig efter et rigtig velbeliggende sommerhus med hygge og sjæl - JA, så kunne ”jagten” såmænd meget vel slutte allerede her???

I det attraktive og skønne sommerhusområde Sitkavænget i Øster Hurup finder vi dette særdeles charmerende og meget velpassede sommerhus. Huset rummer både ude og inde en hygge, sjæl og intimitet, som vi meget sjældent oplever - og allerede på det allerførste besøg stod vi tilbage med fornemmelsen: HER ER RIGTIG RART, OG HER BLIVER MAN BARE I GODT HUMØR AF AT VÆRE!!!

I de offentlige papirer er opførelsesåret anført til at være 1963, men fakta er, at der ikke er mange levn tilbage fra dén tid! Sommerhuset er løbende renoveret, opgraderet og moderniseret - og byder på i alt 77 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig, med bl.a. 3 værelser og stor vinkelstue. En af de seneste forbedring er nyt tag og samtidig ekstra isolering i loftsrum! Huset præsenterer sig utrolig flot, og fremstår lyst og venligt overalt - samtidig er det både stilfuldt og kvalitetsbevidst indrettet og møbleret, med en helt særlig sans for de små detaljer!

Beliggenheden er fantastisk på en 816 kvm. stor grund i bunden af lukket stikvej, og lige op mod stisystem. Haven er primært udlagt med en mindre græsplæne og er dejligt lukket, og samtidig rigtig pænt omkranset af buske og træer. Her er de perfekte rammer for ferie, fred, ro, hygge og privatliv - og tankerne henledes mest af alt på et lille idyllisk paradis, hvor sælger har formået at skabe et væld af detaljer og hyggekroge og skønne terrasser rundt om huset. I særklasse skal nævnes stor overdækket terrasse mod syd i forbindelse med husets indgangsparti - tillige byder haven på bl.a. østvendt morgen-terrasse, diverse havebænke, sandkasse, gyngestativ og bålsted! Hvis man har hund, er hele grunden i forvejen indhegnet! Lige underfor hegnet og havelågen finder vi tilhørende grusbelagt parkeringsplads!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Sommerhuset INDEHOLDER: Hyggeligt lyst Designa-køkken i massivt eg, dette i åben forbindelse med stor vinkelstue, der rummer god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dette er husets hjerte, og er karakteriseret ved dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og en deraf følgende hyggelig og rar stemning. Hyggeligt lyst badeværelse med bruseniché, og også med interiør i massivt eg fra Designa. Desuden rummer huset 3 gode og regulære værelser, 2 store og ét lidt mindre. Overalt fornemmer man, at huset er lyst og venligt, og samtidig harmonisk, sammenhængende og gennemført! Fra stuen er der udgang til begge husets terrasser, mod henholdsvis syd og øst!

Sommerhuset er allerede tilsluttet det offentlige kloaknet. Huset opvarmes med el, og der er samtidig installeret brændeovn! Der er mulighed for tilslutning til fibernet!

Udenfor finder vi godt og regulært redskabsrum med god plads til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv. Desuden skur/brændely for enden af selve huset!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT OG VELBELIGGENDE SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Sitkavænget er der kort afstand - i lige linje kun godt og vel 600 meter! - til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden også gåafstand ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, bowlingcenter, legeland og et væld af øvrige butikker.