Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sitkavænget 1,

9560 Hadsund

Fritidshus, 97 m2

Fuldskærm

Stort og meget velbeliggende sommerhus i Øster Hurup!

Sitkavænget 1, 9560 Hadsund

CHOKPRIS i Øster Hurup!!!

Prisen er netop NEDSAT med kr. 146.000 i ét hug - det skønne sommerhus koster nu UNDER ÉN MILLION kroner!!

Skynd DIG at komme først - FØR huset med stor sandsynlighed SNART er SOLGT!!!


I det attraktive og skønne sommerhusområde Sitkavænget i Øster Hurup finder vi dette dejlige, store og gennemrenoveret sommerhus!

I de offentlige papirer er opførelsesåret anført til at være 1967, men fakta er, at der ikke er mange levn tilbage fra dén tid! Sommerhuset er her i 2017/2018 meget kraftigt gennemrenoveret og bl.a. tilføjet en meget fin tilbygning på næsten 30 kvm., indeholdende to meget fine og regulære værelser, ligesom tilbygningen er flot og harmonisk sammensat med det eksisterende sommerhus! Huset præsenterer sig utrolig flot, og fremstår lyst og venligt og i knivskarpe kontrastfarver overalt!

Sommerhuset byder på intet mindre end 107 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig - incl. udestue, som nu er fuldt integreret i huset! Et sommerhus, som rummer både stor opholds- og værelseskapacitet - fx 4 gode soverum og tillige et lille ekstra værelse/kontor!

Beliggenheden er fantastisk på en 882 kvm. stor grund i bunden af lukket stikvej. Grunden er primært udlagt med græsplæne og dejligt lukket, så her er de perfekte rammer for ferie, fred, ro, hygge og privatliv!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Sommerhuset INDEHOLDER: Entré/fordelingsgang med direkte adgang til husets fine nye tilbygning, som indeholder to store lyse værelser. Fra entreen tillige adgang til henholdsvis lille ekstra værelse/kontor og resten af det oprindelige sommerhus. Kernen af huset rummer masser af muligheder grundet størrelsen - her er flot lyst nyere køkken i harmonisk åben forbindelse med både stor stue og husets oprindelige udestue, som nu er fuldt integreret i boligen! Kun fantasien sætter grænserne for indretningen - her er masser af plads til både leg, hygge, spise- og opholdsafdeling. Desuden flot nyt badeværelse med bruseniché og gulvvarme samt yderligere to gode og regulære værelser. Overalt fornemmer man, at huset er harmonisk, sammenhængende og gennemført! Og så giver de lyse farver og store vinduespartier bare et lyst, venligt og imødekommende sommerhus fra A til Z!

Udenfor finder vi to gode redskabsrum med masser af plads til haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv. Foran huset er der anlagt den fineste nye træterrasse, hvor man kan fange solen fra både øst, syd og vest! Bag huset er der desuden stor stenbelagt terrasse/gårdhave! Terrasserne giver muligheden for altid at kunne finde læ og nyde hele dagen udenfor, lige fra morgensolen titter frem, og indtil den går ned sent om aftenen! Tillige rummer den hyggelige lukkede have rigtig god plads til både privatlivet og forskellige aktiviteter!

Sommerhuset kan fint anvendes året rundt, da her er installeret både varmepumpe og brændeovn!

HER ER KORT SAGT ET FANTASTISK DEJLIGT, STORT OG VELBELIGGENDE SOMMERHUS - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Sitkavænget er der kort afstand - i lige linje kun godt og vel 600 meter! - til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden også gåafstand ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, bowlingcenter, legeland og et væld af øvrige butikker.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232