Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Septembervej 1K,

9270 Klarup

Villa, 132 m2

Fuldskærm

Charmerende murermestervilla i Klarup!

Septembervej 1K, 9270 Klarup

Området:
Klarup er en charmerende forstad til Aalborg, og kun ca. 15 minutters kørsel fra Aalborg Centrum, samt kort afstand til Aalborg Universitet og det kommende super-sygehus. I Klarup findes alt det man skal bruge i den daglige husholdning m.v., herunder indkøb, skole, fritidsaktiviteter og grønne områder, der alt sammen er forbundet med stisystemerne i Klarup.
Derudover er Klarup beliggende ca. 10 km. fra Egense lystbådehavn.
Der er gode budforbindelser til og fra Klarup.

Ejendommen:
Flot klassisk murermestervilla fra 1925. Villaen fremtræder aldeles indbydende med pudset facademur, som er malet i en flot lys nuance, der passer elegant til huset. Hertil står de flotte bondehusvinduer med thermoglas og sprosser specielt godt samt det fine røde teglstenstag, som tillige er "afrundet" ,med en smuk valm i begge ender. Endeligt skal man ikke at glemme de to super flotte kviste, som passer perfekt til villaens "udtryk" og stil.


Indeholder:
Entre / baggang med rustikt og tidsløst klinkegulv og skab. Ældre vaskerum med wc og brusebad. Køkken med samme pæne rustikke klinkegulv, som før nævnt. Herfra adgang til stuen, der har opholdshjørne og spiseplads samt plankegulv, der passer i stilen. Trapperum med plankegulv og trappe til 1. sal. Værelse med plankegulv og skab.

På 1. sal, som er totalt istandsat for godt 10 år siden, findes: Repos / gang med plankegulv. Værelse med skab og plankegulv. Badeværelse med træ-badekar og opvarmet klinkegulv. Soveværelse med plankegulv og loft til kip.

Udenfor på grunden findes en lille carport, som alternativt kan anvendes som overdækning til tørreplads. Endvidere en ældre garage- / udhusbygning, som trænger til hjælp.
Køber kan vælge at fjerne denne fra grunden og med tiden opføre en ny.


Lyder dette som noget for dig? Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på 9813 2666 for en fremvisning!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666