Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Sellegaarde Vest 8,

9560 Hadsund

Fritidshus, 80 m2

Fuldskærm

Særdeles velpasset sommerhus i Øster Hurup!

Sellegaarde Vest 8, 9560 Hadsund

I det attraktive sommerhusområde Sellegaarde Vest i Øster Hurup finder vi dette særdeles charmerende og velpassede sommerhus. Huset rummer både ude og inde hygge, sjæl og kvalitet - og allerede på allerførste besøg stod vi tilbage med fornemmelsen: HER ER RIGTIG RART, OG HER BLIVER MAN BARE I GODT HUMØR AF AT VÆRE!!!

Sommerhuset er opført i 1970, og rummer i alt 94 kvm. incl. en dejlig stor udestue med klinkegulv – udestuen fungerer samtidig som husets indgangsparti! Huset er løbende opgraderet og vedligeholdt, og rummer bl.a. hele 4 værelser - og ALT fremtræder lyst og venligt og særdeles velpasset!

Sommerhuset er beliggende på LEJET GRUND - og til en yderst fornuftig grundleje, pt. kr. 9.180,- årligt! Der er tale om en dejlig stor delvist lukket grund på hele 1535 kvm. - rigtig pænt omkranset af buske og træer, mod nord med lettere kuperet terræn og glidende over i naturgrund. Ellers er haven primært udlagt med græsplæne med god plads til aktiviteter for hele familien - for børnene bl.a. gyngestativ og trampolin, ligesom haven byder på bålsted, forskellige hyggekroge og en dejlig overdækket terrasse i forlængelse af stuen.

Sommerhuset INDEHOLDER: Lyst køkken/alrum med god spiseplads og i åben forbindelse med opholdsstue. Badeværelse med brusebad. 4 regulære værelser i rigtig god størrelse. Sommerhuset er el-opvarmet, og har desuden både varmepumpe og brændeovn! Der er indlagt fibernet i huset!

Desuden redskabsrum, værksted og yderligere et mindre udhus - så her er god plads til fx haveredskaber, plæneklipper, havemøbler, grill, cykler mv.

Alt indbo i sommerhuset medfølger, herunder møbler, inventar, hårde hvidevarer mv.

Fra dette dejlige sommerhus er der overskuelig afstand til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger - i lige linje mindre end 400 meter! Desuden tager det heller ikke mange minutter at komme ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, legeland, bowlingcenter og et væld af øvrige butikker.

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232