Pris

595.000kr.

Ejerudgift pr. md.

2.029kr.


Sellegaarde Vest 58,

9560 Hadsund

Fritidshus, 50 m2

Fuldskærm

VELHOLDT sommerhus på lejet grund.

Sellegaarde Vest 58, 9560 Hadsund

Sommerhusets størrelse som lyder på "KUN" 50 m2 snyder virkelig når man først kommer ind.. Der er tænkt over samtlige løsninger samt pladsudnyttelse. Du bliver MEGET overrasket over, hvor stort huset føles.

I den klinker belagte entre har man adgang til dejligt værelse og virkelig FLOT badeværelse med gulvvarme. Herfra træder man direkte ind til den flotte stue/køkken med stort vinduesparti ud til sommerhusets fantastiske terrasse. I stue/køkken er der godt plads til både spisebord og plads til hyggeafdeling. Hele stuen har et godt lysindfald. Endvidere 2 værelser der grænser op mod stue. Der er laminatgulv og trælofter i begge værelserne samt i køkken og stue.

Den lukkede have giver god plads til udendørsaktiviteter, her er bl.a. også en dejlig udebruser, så man lige kan tage en skylles efter en tur i bølgen blå. Bortset fra den flisebelagte terrasse, består haven af græsplæne.

Det her er huset, man skal købe, hvis man ønsker sig et "rigtigt" sommerhus, der max hygge og det er fuldstændigt indflytningsklart.

Huset opvarmes med varmepumpe og el-varme.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmark bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handlemuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i badeland, bowlingcenter eller legeland på de regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for busforbindelser til alle nærtliggende større byer. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Hvis man bliver træt af at ligge på stranden eller spise is, er der mulighed for en gåtur. I Øster Hurup er der nemlig anlagt kløverstier, hvor der er fire forskellige ruter, alt lige fra 2,5 km til 12 km. Ruterne starter ved turistbureauet på adressen Havnen 2.

Lyder dette som DIT drømmesommerhus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - VI står klar til at fremvise boligen alle ugens 7 dage!

Kloakken er sat ind på grunden og denne vil blive koblet til at sælger inden overtagelse.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Troels Bove

Ejendomsmægler

troels@tom-pedersen.dk

30205891