Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Samsøgade 14,

9000 Aalborg

Andelsbolig, 55 m2

Fuldskærm

RENOVERET OG LYS ANDELSLEJLIGHED I AALBORGS ØGADEKVARTER

Samsøgade 14, 9000 Aalborg

Turen går til Aalborgs attraktive Øgadekvarter, hvor denne renoverede og indflytningsklare andelslejlighed på Samsøgade står klar til at tage imod et hold nye beboere – det perfekte hjem til de studerende, det unge par uden børn eller singlen, som holder af lyse, tidsløse elementer.

Lejligheden på 55 kvadratmeter er opført i 1943 og er en del af den sunde andelsboligforening Østermarken. I 2019 blev boligen gennemgribende moderniseret og renoveret med blandt andet nyt gulv, gipslofter, stuk og filt på væggene. Derfor er det et indbydende og lækkert helhedsindtryk, der venter jer, når I træder over dørtærsklen.

Fordelingsgangen giver adgang til alle lejlighedens rum – nemlig to værelser, et køkken og et badeværelse. Vi har altså at gøre med en oplagt delebolig til unge studerende. Sælger har i 2019 fået lavet loftspots, der pryder alle rummene og skaber en gennemgående lys og luftig atmosfære. I stuen er disse spots desuden todelte, hvilket betyder, at I kan skrue op og ned for lysstyrken efter behov.

Det er helt op til jer, hvordan de to værelser skal udnyttes. Den oplagte stue åbner op for en fransk altan, mens soveværelset lader jer nyde en stor altan med plads til hele cafésættet. Køkkenet tager sig flot ud i lyse elementer, og badeværelset indeholder en bruser samt et nyt badmøbel fra 2019. Som en ekstra bonus hører der cykelparkering og et kælderrum på 2 kvadratmeter med til lejligheden.

Med adresse på Samsøgade 14 kommer I til at bo i hjertet af Aalborgs rolige, og samtidig livlige, Øgadekvarter. Østre Anlægs naturskønne åndehul bliver en af jeres nærmeste naboer, og i løbet af syv minutter til fods når I parken Karolinelund, hvis mange sommerkoncerter og festivaler tiltrækker unge mennesker fra hver en afkrog af byen. Den nærmeste indkøbsmulighed er SuperBrugsen, der bogstaveligt talt ligger lige rundt om hjørnet, og skal der endnu mere fart over feltet, står Aalborg Centrum klar efter cirka 15 minutters gang.

Der er bestemt heller ikke sparet på de offentlige transportmuligheder her i Aalborgs Øgadekvarter, så I kan nemt udforske byens kvarterer via de mange busforbindelser – og er I de unge studerende, ja, så når I altså hurtigt uddannelsesinstitutioner som Aalborg Universitet og UCN. Med andre ord får I serveret alt det, I har brug for i hverdagen, lige så snart I træder udenfor jeres hoveddør.