Pris

995.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.236kr.


Rugvænget 1,

9560 Hadsund

Fritidshus, 52 m2

Fuldskærm

På VANDSIDEN - hyggeligt og velpasset sommerhus i Øster Hurup!

Rugvænget 1, 9560 Hadsund

På VANDSIDEN i Øster Hurup, nærmere bestemt i det attraktive sommerhusområde Fruerlund lige syd for byen, finder vi dette hyggelige, charmerende og meget velpassede sommerhus!

I de offentlige papirer er opførelsesåret anført til at være 1966, men fakta er, at der ikke er mange levn tilbage fra dén tid! Sommerhuset er løbende renoveret og opgraderet, senest med nyt tag af cementsten i 2014 - ved samme lejlighed blev tidligere udestue fuldt integreret i huset, så det nu byder på i alt 69 særdeles gode og velindrettede kvadratmeter bolig, med bl.a. 2 værelser og 2 stuer. Huset præsenterer sig særdeles pænt, og fremstår lyst og venligt - de store vinduespartier sikrer samtidig et perfekt lysindfald!

Beliggenheden er på en dejlig 778 kvm. stor grund. Haven er primært udlagt med græsplæne og er dejligt lukket, og samtidig rigtig pænt omkranset af buske og træer. Her er de perfekte rammer for at få feriestemningen frem - med bl.a. god plads til leg, boldspil mv. I vinklen mellem hus og udhus er der skabt en helt fantastisk stor solvendt terrasse, belagt med herregårdssten - her er god plads til flere sæt havemøbler, og tillige er en del af terrassen overdækket, med udgang hertil direkte fra stuen. Desuden også en dejlig stenbelagt morgenterrasse ved husets køkken. Hvis DU har hund, er hele grunden i forvejen indhegnet!

Vi byder hermed indenfor i det spændende sommerhus! Sommerhuset INDEHOLDER: Lille entré. Hyggeligt lyst køkken, dette i delvis åben forbindelse med 2 stuer, som rummer rigtig god plads til både spise- og opholdsafdeling. Dejligt lyst badeværelse med klinkegulv og brusebad. Desuden rummer huset 2 gode og regulære værelser. Sommerhuset er karakteriseret ved dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og en deraf følgende hyggelig og rar stemning!

Sommerhuset er allerede tilsluttet det offentlige kloaknet! Huset opvarmes med el/varmepumpe, og der er samtidig installeret brændeovn! Denne må dog påregnes udskiftet i forbindelse med en handel, jfr. de nye regler for brændeovnes alder! Sommerhuset er i forvejen tilsluttet fibernet!

Udenfor finder vi et fint og velpasset 3-delt udhus på 22 kvm., som hænger flot og stilrent sammen med selve sommerhuset. Udhuset indeholder henholdsvis værksted, redskabsrum og et fint anneks, som tilfører huset 2 ekstra sovepladser! Desuden brændely på siden af bygningen!

HER FÅR DU KORT SAGT ET DEJLIGT OG VELPASSET SOMMERHUS - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Fra Rugvænget er der kort afstand - i lige linje KUN ca. 400 meter! - til østkystens bedste badestrand og en dukkert i Kattegats smukke blå bølger! Desuden også gåafstand ind til kernen af Øster Hurup by - i centrum af den spændende og pulserende sommerby finder vi bl.a. feriecenter med ferieboliger, tennisbaner og vandland samt idyllisk havn, indkøbsmuligheder, restauranter, bowlingcenter, legeland og et væld af øvrige butikker.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Henrik Bundgaard

Ekstern sælger

henrik@tom-pedersen.dk

60613711