Pris

1.695.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.816kr.


Rørsangervej 6,

9550 Mariager

Villa, 155 m2

Fuldskærm

Naturskøn villa i Assens!

Rørsangervej 6, 9550 Mariager

Her er tale om en god og gedigent 1-plans villa fra 2001 på 155 kvm. bolig, 34 kvm. carport samt 5 kvm. udhus.

Villaen byder på hele 4 gode værelser med opdelt børne / forældre afdeling, med hvert tilhørende badeværelse, begge med bruseniche. Herudover entre samt bryggers med god plads til overtøj, vaskemaskine og tørretumbler. Husets hjerte er det store flotte køkken alrum / stue, hvor de store vinduespartier giver et smukt lysindfald - rummet sørger for at samle hele familien. Rummet indbyder til lektietid / spil med ungerne eller hyggelige middagsselskab i gode venners lag. Det betyder, at villaer appellerer til et bredt publikum. Børnefamilien, der drømmer sig hen i et børnevenligt kvarter eller parret, der ønsker sig en god bolig i rolige omgivelser. Villaen byder bl.a. også på gulvvarme overalt, trælofter, central støvsuger samt mahognivinduer.

Huset fremstår i rigtig god stand - Vi kan fremvise en næsten fejlfri tilstandsrapport!

Grunden er 812 kvm. stor og ligger på yderste række - dvs. at du har mulighed for at nyde skoven og dens herligheder bl.a. skovens dyr, der kommer på besøg ind imellem. I skoven, er der også rig mulighed for gode løbe- og gåture.

I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

HER FÅR DU KORT SAGT EN FIN OG VELBELIGGENDE VILLA, SOM VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE - RING BLOT PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Troels Bove

Ejendomsmægler

troels@tom-pedersen.dk

30205891