Pris

475.000kr.

Ejerudgift pr. md.

780kr.


Rørsangervej 16,

9560 Hadsund

Villa, 1 m2

Fuldskærm

Værksted til sin forretning

Rørsangervej 16, 9560 Hadsund

Lager- og værkstedsejendom beliggende midt i byen. Et perfekt værksted for en håndværker .....

Ejendommen er en 262 kvm. stor hal, opdelt i flere rum, hvor man fra p-pladsen, lige udenfor døren starter i indgangen / foyeren med pænt gulvtæppe. Herfra indgang til lyst og indbydende kontor, ligeledes med et fint sort gulvtæppe. Stødende hertil et disponibelt rum og endelig indgang til bygningens største rum. Dette rum er opdelt, hvilket muliggør lager og produktion tæt på hinanden, eller næsten i samme rum. Gulvet er her både beton, som er pænt malet og laminatfliser ovenpå beton. Fra hovedrummet er der adgang til mindre køkken og badeværelse med toilet og bruseniche. Fra køkkenet er der udgang til fin overdækket terrasse / udendørs "frokoststue" . Yderligere er der i ejendommen 2 store opbevaringsrum beklædt med træ og med træbund samt endnu et større rum, der samtidig fungerer som fordelingsrum, med direkte indgang fra hovedbygningen. Endvidere en stor garage / lagerbygning med 2 gode porte og flisegulv. Her kan alle firmaets biler stå i tørvejr.

Generelt er der et godt og behageligt lysindfald i hovedbygningen. Hele ejendommen er beklædt med metalplader, hvorfor der er meget begrænset vedligehold. Der er en god parkeringsplads tilhørende og god plads til af- og pålæsning af lastbil.

Ejendommen må siges at være et godt udgangspunkt for mange typer erhverv - nystartet som etableret, til en meget attraktiv pris !
Ejendommen kan ligeledes lejes ....
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232