Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Rønnebærvej 5,

9550 Mariager

Villa, 185 m2

Fuldskærm

Fantastisk villa på stille lukket vej!

Rønnebærvej 5, 9550 Mariager

På Rønnebærvej 5 i Assens ligger denne hyggelige villa, der gennem de seneste år er blevet moderniseret, så den i dag fremstår meget flot og velholdt!
Her er mulighed for at ungerne kan lege eller cykel rundt uden bekymringer på den stille lukket villavej.

Tæt på villaen er der et hyggeligt skovområde samt alle byens faciliteter. Med hele 185m2 bolig i ét plan er denne villa oplagt til børnefamilien! Lige bag ved huset ligger Assens` helt nye børnehave. Her er kun få minutter til skolen. I området bor der masser af børnefamilier, hvilket gør dette til den ideelle beliggenhed til børnefamilien!

Huset indeholder entré, stilrent Vordingborg køkken fra 2016 med flotte sorte elementer i åben forbindelse til stor og lys stue med spiseplads, dette rum er huset hjertet og fungerer som perfekt opholdsrum til alle i huset – hvad enten ungerne skal have plads til legetøj eller de lidt større skal lave lektier. Fra stuen er der adgang til et værelse/kontor med skabsplads samt til stort bryggers/entre, hvor der er godt med skabsplads. Fra stuen er der yderligere udgang til sydøstvendt terrasse med mulighed for at nyde solen hele dagen samt sydvest vendt terrasse med rig mulighed for at nyde sommerens aftensol.
Derudover indeholder villaen fordelingsgang til lyst soveværelse og 3 gode værelser - alle med skabsplads. Stort badeværelse med både kar og bruseniche samt et gæstetoilet.

Ejendommen ligger på en dejlig grund på 1.009 m2 med forskellige hyggekroge samt en carport på 49 m2. Alle hårde hvidevarer er udskiftet i 2016, og der er lagt fibernet ind i huset.

I Assens har man også meget skøn natur omkring sig, bl.a. kan nævnes Mariager fjord samt flere skovarealer, hvor man kan nyde naturen og roen! I Assens er der alt, hvad man har brug for i dagligdagen: Brugs, pizzarier, tøjbutik, el-forretning, frisør, skole, børnehave, SFO og et godt foreningsliv med bl.a. hallerne, sportspladsen, spejderhytten, rideskolen mv. Assens By har for ikke så længe siden fået en ansigtsløftning i form af en kraftig byfornyelse, således turen igennem centrum er en ren fornøjelse!

Kunne denne perle være noget for dig, så tøv ikke med at kontakte Mæglerringen Hadsund Tom Pedersen for en fremvisning på 70 25 66 00 vi står klar ALLE ugens 7 DAGE!