Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Rold Bavnehøjvej 5,

9510 Arden

Boliglandbrug, 10 m2

Fuldskærm

Pragtfuld grund / nedlagt landbrug - Byg selv nyt stuehus!

Rold Bavnehøjvej 5, 9510 Arden

Hermed udbydes til salg, denne ganske velbeliggende nedlagte landejendom, hvor det gamle stuehus er fjernet fra ejendommen.

Derimod henstår der stadig den bedste bygning tilbage på grunden, som er ejendommens maskinhus på 253 kvm. Denne er opført i 1976. Maskinhuset er udført med indervægge i blokke, fundablokke eller lecablokke samt med ydervægge i en pæn muret rød teglsten. Tagkonstruktionen er udført med stålspær, der giver en ret god højde. På taget er lagt eternitplader. Yderligere er der isat enkelte vinduer i bygningen, som er med plastrammer og termoglas. Bunden i bygningen er støbt.

Udover det store maskinrum, med plads til opbevaring af maskiner i alle afskygninger, findes et fyrrum med fastbrændselsfyr, hvortil der er adgang udefra. Derudover er der en god bred gang, som fører til et godt stort vaskerum, med plads til vaskemaskine og tørretumbler på en dertil indrettet forhøjning.
Endvidere badeværelse med bruseniche og fliser på gulv og vægge.
Sidst men ikke mindst, er der indbygget hele 2 garager i maskinhuset, der har 2 alu-porte som åbninger.

Det er lige sådan et maskinhus man går og ønsker sig…!

Dette er ejendommen som lige passer til køberen, der ønsker sig et helt nyt stuehus og som tillige ønsker at afgøre hvordan dette skal se ud m.v.

NB ! Det i salgsopstillingen oplyste antal boligkvadratmeter er IKKE godkendte boligkvadratmeter!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232