Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Revlingbakken 95,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 50 m2

Fuldskærm

Lækker, 2-værelses lejlighed med fantastisk syd/vestvendt altan

Revlingbakken 95, 9000 Aalborg

RENOVERET TOVÆRELSES LEJLIGHED MED ALTAN

I en ejendom fra 1972 udbyder vi nu en totalistandsat lejlighed på første sal med en flot udsigt ud over byen fra en sydvendt altan.

I vil blive en del af en sund og veldrevet ejerforening, der passer godt på ejendommen, som er omgivet af grønne plæner og en parkeringsplads lige ved ejendommens indgang. Fra altanen kan I får mange gode stunder til at gå med afslapning i sommerhalvåret, hvor kombinationen af den blå himmel, der åbner sig over byen, og den grønne græsplæne er en fryd for øjet.

Boligen har en god planløsning, hvor hele ejendommen bliver udnyttet, og stue og køkken er i åben forbindelse med hinanden, så der opstår et stort rum med udgang til altanen. Køkkenet er indrettet med alt i hårde hvidevarer - inklusiv opvaskemaskine - og elementerne er i et enkelt, tidløst design med en bordplade i massivt træ. Lyse trægulve fylder rummet, og de går igen i værelset, der også har indbyggede skabe. Badeværelset er etableret med en smuk bruseniche i blå mosaik, og hvide badeværelsesmøbler skaber en flot kontrast med god plads til opbevaring. Som sagt er alt i tip-top stand, da lejligheden er renoveret, så det vil være nemt at flytte ind og etablere et nyt hjem, hvor I ikke kan andet end at få en rar og hyggelig hverdag. Forældrekøb er tilladt i ejerforeningen.

Inden for 500 meter bliver I både mødt af indkøbsmuligheder, universitetet og zoologisk have, mens det også er muligt at gå en dejlig tur i skoven. Der er altså gode muligheder for at få en aktiv fritid i området, der også byder på svømmehal for jer, som dyrker denne sport. En mindre cykeltur kan tage jer ind til Aalborg midtby, hvor flere kulturelle tilbud og et livligt café- og forretningsmiljø venter jer, mens i inden for fem minutters bilkørsel kan komme på motorvejen og besøge andre dele af landet.

En velindrettet og flot istandsat lejlighed, som vi ser frem til at vise jer.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666