Pris

825.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.376kr.


Revlingbakken 101,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 50 m2

Fuldskærm

Veldisponeret 2V er med ugeneret altan

Revlingbakken 101, 9000 Aalborg

Med nøglerne i hånden til Revlingbakken 101 kan du åbne døren til en flot første sals lejlighed, der inviterer dig til at nyde solen på den vestvendte altan. Lejligheden er malet og har fået lakeret gulve, så du skal ikke tænke på meget andet end at pakke flyttekasserne ud i din nye toværelses bolig, der både er lys og indbydende. Du kan også glæde dig til at udforske dit nærområde, hvorfra bussen nemt fører dig til Aalborg midtby.

Det er oplagt at tage cyklen, når du skal til koncert i Musikkens Hus, spise sushi ved havnefronten eller mødes med vennerne i Jomfru Ane Gade, det tager nemlig ikke mere end omtrent ti minutters pedalarbejde, før du står inde i byen. Med Alborglund og Østerådalen tæt på er du også sikret smukke omgivelser til løberuten, ligesom du kan smutte i fitnesscentret kort fra din bolig, når pulsen skal op. Indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, da første dagligvarebutik slår dørene op bare 500 meter fra ejendommen.

Har du bil, er der gratis parkeringsmuligheder, ligesom der er cykelkælder og vaskeri tilgængeligt. Inde i lejligheden er det den pæne entré med dør til badeværelset, der tager imod dig og hurtig leder dig videre til opholdsmiljøet, der er optimalt inddelt. Her er den ene sektion nemlig tildelt køkkenet, som er opstillet, så du får mest muligt opbevaringsplads og arbejdsrum. Modsat folder stuen sig ud med dør til den ugenerede altan med kig over grønne, velplejede arealer, som bliver et herligt aktiv i de varme måneder. Endelig er der et soveværelse med skabsvæg.

Der er mulighed for leje af kælderrum efter aftale med ejerforening.

Vi glæder os til at vise dig boligen - book en fremvisning på 98132666.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666