Pris

1.195.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.738kr.


Reberbansgade 62,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 48 m2

Fuldskærm

Skøn 2 V'er tæt på byens mange muligheder

Reberbansgade 62, 9000 Aalborg

Drømmer du om at bosætte dig centralt i Aalborg med nærhed til alle byens mange tilbud, så er det denne lejlighed på Reberbansgade 62, som du måske leder efter. Her venter dig en god bolig, der er placeret på første sal i en nydelig ejendom med tilhørende grønt havemiljø. Velkommen til.

Med adresse her kan du se frem til at få en eftertragtet placering tæt på alt, som du har brug for. Området byder på et utal af spisesteder, ligesom du også nemt når gågaden med flere butikker og kulturelle oplevelser. Derudover er der også fine forbindelser med både bus og tog, som alt sammen nås til fods. Skal du handle ind, er der ligeledes ganske kort afstand til et bredt udvalg af indkøbsmuligheder.

Du bosætter dig i en pæn ejendom med tilhørende gårdmiljø. Her er der anlagt med græsplæne og buske, ligesom der også er opsat et cykelskur, hvor du kan stille din cykel. Efterfølgende kan du bevæge dig mod første sal, hvor dit kommende hjem befinder sig.

Allerede fra du træder indenfor, fornemmer du den lyse og indbydende atmosfære, som gennemstrømmer de fleste af rummene. Entréen åbner ud til badeværelset med bruseniche, mens du også kan tilgå den hyggelige stue. Herinde er der mulighed for at arrangere med både en spiseplads og de komfortable møbler. Ydermere er der i køkkenet hvide, grebsfrie elementer, som sørger for optimal opbevaringsplads, og hertil hører der også alle nødvendige hvidevarer inklusiv gaskogeplade. Endelig råder boligen over et værelse, som har en ganske fornuftig størrelse, så du kan indrette det præcis, som du har brug for.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt os allerede i dag for at høre mere og eventuelt booke en fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666