Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Rævehaven 11,

9560 Hadsund

Fritidshus, 156 m2

Fuldskærm

Unikt sommerhus i Øster Hurup!

Rævehaven 11, 9560 Hadsund

Velkommen til Rævehaven 11 i Øster Hurup. Her får du et nyere sommerhus opført i år 2009, i kvalitetsmaterialer, og her er der er tænkt over alle detaljerne ved sommerhuset. Her får du 156 veludnyttede og lyse kvadratmeter.

Selve huset byder på en lys entré/fordelingsgang, som fordeler alle værelser fra køkken-alrummet. Sommerhuset byder på hele 4 værelser, hvor 2 af dem er med tilhørende hems. Alle værelserne er store og lyse, og her kommer du ikke til at mangle plads. Der er nemlig skabsvæg på alle værelserne, værelserne har desuden trægulve. Fra fordelingsgangen har man yderligere adgang til begge sommerhusets badeværelser. Det første badeværelse/gæstebadeværelse, har integreret vask og tørretumbler, fine lyse elementer, samt mørke fliser, og god bruseniche. Badeværelse nr. 2 er rigtig stort og lyst badeværelse, med direkte udgang til den sydvendte terrasse. Badeværelset har mange unikke detaljer, f.eks. at man fra spabadet kan kigge ud gennem to ovenlysvinduer. Der er endvidere en stor bruseniche, hvor der sagtens kunne være plads til to personer ad gangen. Desuden får du også en sauna, hvor du kan få varmen efter en tur i vandet.

Fra gangen er der adgang ind til køkken-alrummet, som klart er sommerhusets hjerterum. Her får du fantastisk udsigt gennem to kæmpe vinduespartier, det ene i enden af spisebordet, den anden i enden af stuen. Her får du et rigtig godt køkken-alrum, som ikke mange andre kan prale med. Køkkenet er i fine lyse elementer, og med en kogeø, så man kan snakke med gæsterne mens man kokkerer i køkkenet. Desuden er køkkenet så stort, at man nemt kan invitere hele familien over til fest, der kommer i hvert fald ikke til at mangle plads. Fra køkkenet kan man desuden gå ud på den vestvendte terrasse, hvor man kan sidde og nyde solen, mens der er gang i grillen. Fra køkkenet er der adgang ind til stuen, hvor der er plads til en god sofaafdeling, hvor der er plads til, at du kan slappe af, efter en lang dag på stranden. Samtidig med at du slapper af, kan du samtidig holde øje med hvad familien laver i haven igennem det store vinduesparti.

Der er i ejendommen gulvvarme alle steder, undtagen på værelserne. Desuden er der yderlige også en brændeovn. Lofterne er lavet i troldtekt, og går op til kip, så man får den bedst mulige udnyttelse af lyset.

Udendørsarealerne er da masser af, da grunden byder på hele 1330 kvadratmeter, som er udlagt til græsplæne. Så haven kræver ikke meget vedligeholdelse. Her er der god plads til at spille diverse spil med familien på en varm sommerdag. Samtidig er der også god plads til privatliv, da huset og hækken omkring huset, afskærme fra udsyn ind til haven.

Huset har en rigtig god leje i 2020 på HELE 74.763 kr.

På mange måder kan Øster Hurup betragtes som Kystens Perle. Unikt for Øster Hurup er, at den lange kyststrækning samtidig er en af Danmarks bedste badestrande med klitter og blødt sand. Centrum af byen byder på gode handelsmuligheder, caféer og restauranter. Desuden kan man tage i Badelandet på regnfulde dage. Der er i sommerhalvåret en del arrangementer. Ønsker man sig en dag væk fra sommerhus og strand, så er der rig mulighed for dette. Et hyggeligt havnemiljø centralt placeret i byen fuldender byens maritime stemning. Der er desuden gode busforbindelser til alle nærtliggende større byer. Lyder dette som DIT drømmehus, så tøv endelig ikke med at kontakte os på 70 25 66 00 - VI står klar til at fremvise boligen alle ugen 7 dage!!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232