Pris

1.295.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.946kr.


Prinsensgade 39,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 60 m2

Fuldskærm

Super Lækker 2 Værelses

Prinsensgade 39, 9000 Aalborg

Ønsker du at bo i én af de mest eftertragtede ejerlejligheder i hele Aalborg, med få meter til gågade, caféer, kildeparken, Kennedy Arkaden samt togstationen så har vi drømmeboligen til dig. Lejligheden er beliggende midt i Aalborg City, med adgang til alt hvad Aalborg midtby tilbyder lige uden for døren. Lejligheden er beliggende i en veldrevet forening med styr på økonomien - her kan man bo virkelig billigt og godt!

Forældrekøb og udlejning er tilladt i foreningen og lejligheden er også oplagt som dele-lejlighed, hvis dette ønskes.

Perfekt til førstegangskøberen eller forældrekøberen der ønsker at finde en god bolig til deres søn/datter.

Området:

Beliggenheden er nærmest perfekt såfremt man er et rigtig City menneske, her bor man midt i Aalborg City. Absolut det skønneste område i hele Aalborg med rig mulighed for både indkøbsmuligheder og busforbindelser få meter fra boligen, samt bus til Aalborg Universitet m.m. Området er kendt som et meget attraktivt område, og nok det mest populære område blandt unge mennesker der vil bo i Aalborg.

Ejendommen:

Ældre og flot bevaret ejendom opført i 1937 med meget præsentable adgangsforhold bl.a. dørtelefonanlæg. Ejendommen opvarmes via billig fjernvarme, og der er adgang til eget opbevaringsrum på loftet samt mulighed for at opstille egen vaskemaskine i kælderen. Desuden har man egen lille fransk altan. Selve lejligheden fremstår flot og lys. Desuden er lejligheden meget velindrettet uden spild plads og fremstår generelt utroligt velholdt og indflytningsklar.

Indeholder:

Fordelingsentre som indeholder både plads til sko og overtøj. Fra entréen er der adgang til: Super skøn lys og meget rummelig opholdsstues med stort vinduesparti som giver et dejligt lysindfald. Desuden er der højt til loftet og pænt afhøvlet trægulv. Pænt og nydeligt køkken fra 2016 med god skabsplads, viktualie skab samt alt i hårde-/hvidevarer bl.a. opvaskemaskine. Desuden er der et stort dejligt lyst soveværelse med masser af skabsplads samt plads til skrivebord, dette giver mulighed for både hjemmekontor og soveværelse. Fra soveværelset er der adgang til en lille fransk altan. Endvidere har lejligheden et pænt gæstetoilet med adgang fra entréen og et dejligt badeværelse med adgang fra soveværelset.

En rigtig velindrettet, indbydende og indflytningsklar lejlighed, som bestemt skal opleves.

Fremvisning:

Sælger er villig til at forhandle lidt med prisen - Så kontakt os allerede i dag på telefon 98 13 26 66 for en uforpligtende fremvisning.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666