Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Præstemarken 61,

9560 Hadsund

Fritidshus, 67 m2

Fuldskærm

Sjældent udbudt sommerhus til salg!

Præstemarken 61, 9560 Hadsund

Mere tæt på centrum i Øster Hurup kommer du ikke, tæt på alting, finder du dette virkelig flotte sommerhus, som kun er knap 20 år gammelt, men fremstår helt nyt, da sælger har skiftet tag, malet indvendig og udvendig samt skiftet gulve i hele huset, inden for de sidste par år. Den vidunderlige beliggenhed siger det hele, men huset er tillige et unikt sommerhus, hvor indretningen er helt til UG. Det er ikke set før, at man har fået så meget ud af det antal kvadratmeter. Sommerhuset har HELE pakken, og ligger yderst centralt og tæt på vandet!

INDEHOLDER: Dejligt køkken, der er åbent til stuen og med loft til kip samt udgang til træterrassen, hvorfra man entrerer huset. Opholdsstue med lofter til kip, laminat gulv og brændeovn, indrettet med dejligt sofahjørne og spiseplads i direkte forlængelse af køkkenet. Herudover udgang til træterrassen, der omkranser huset, næsten den halve vej rundt. Fordelingsgang med laminat gulv. Stort badeværelse med spabadekar, bruseniche, sauna, loft til kip samt med opvarmet sort klinkegulv. Køjerum med køjeseng, hvori der er 2 sovepladser. Værelse med 1½ seng, skab og loft i kip. Soveværelse med 1½ seng, skab og loft til kip.

Sommerhuset er tilsluttet fibernet.

I alle rum er der lofter til kip, hvilket giver en helt speciel atmosfære og oplevelsen af god plads.

Her er muligheden for at erhverve et sommerhus, der er 100% i orden og fremstår næsten nyt, og samtidig med en beliggenhed, der absolut må betegnes som værende én af de bedste i hele Øster Hurup!

Nærmere bestemt på Præstemarken - her er tale om én af de absolutte TOP-adresser, når vi taler om sommerhuse i Øster Hurup! Helt centralt i forhold til Øster Hurup by - naturligvis på vandsiden og nord for Havnen - dette er lig med byens bedste badestrand, og her er vi altså kun 236 meter fra denne!

Som nævnt er sommerhuset meget centralt placeret i forhold til selve Øster Hurup by - så her har vi udover stranden alting i gåafstand, bl.a. havn, tennisbaner, vandland, indkøbsmuligheder, restauranter og øvrige butikker.

SÅ HER ER KORT SAGT ET HELT FANTASTISK DEJLIGT OG USÆDVANLIGT VELBELIGGENDE SOMMERHUS PÅ VANDSIDEN - DÉT SKAL OPLEVES, SÅ KOM ENDELIG OG KIG - VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE SOMMERHUSET - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!