Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Poppelvej 1,

9620 Aalestrup

Villa, 164 m2

Fuldskærm

Dejlig villa i naturrige omgivelser!

Poppelvej 1, 9620 Aalestrup

Velkommen til Poppelvej, hvor marker og smuk natur trygt omkranser jer og giver en dejlig ro over hverdagen!

Vi byder jer med indenfor til denne 1.plans villa, som smukt åbner sine døre for intet mindre end fire værelser, en rummelig stue, et dejligt køkken, et multirum (!), et bryggers og to skønne badeværelser. Villaens gode rum tilbyder mange muligheder for indretning og omrokering, hvis behovet skulle opstå. Her kunne multirummet evt. anvendes til diverse hobbyprojekter, endnu et værelse, men er også det oplagte selskabsrum. Stuen stråler frem af de store panoramavinduer, som oplyser rummet og præsenterer det intimt og nydeligt. Her finder I flere hyggekroge med plads til både sofahygge og middagshygge for hele familien. Villaens fire gode værelser har god skabsplads og hver sin personlige stil, som I kan vælge at beholde eller gøre til jeres egen.

Ejendommen er fra 1964 og har et grundareal på 774 m2, som fordeler sig på en vidunderlig passet have med en omkringliggende stenterrasse, der byder på to drivhuse og en smuk hvælving, der leder ned til haven. I haven får I den perfekte udsigt over marker og er sydvendt placeret, så I har solen hele dagen. Desuden følger med ejendommen en skøn garage.

Cyklernes by Aalestrup byder på mange overraskelser i det fantastiske landskab, som kan opleves blot få minutter væk i bil eller på cykel! Oplev Den Jydske Rosenpark, hvor I kan lade jer opsluge af de mange smukke roser eller besøg Aalestrups Idrætcenter og Friluftsbad, som er ideel om sommeren! Mulighederne er mange. Beliggende midt i Aalestrup, finder alt det I har brug for, f.eks. indkøbsmuligheder, bio, bager og bar, et bibliotek, restauranter, fine takeawaysteder, skoler og institutioner, og meget mere, ikke mindst cykelbutikker! Alt i alt en skøn villa i et vidunderligt smukt område, som gemmer på masser af oplevelser.