Pris

1.145.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.553kr.


Pilevej 18,

9620 Aalestrup

Villa, 129 m2

Fuldskærm

Indflytningsklar og rummelig etplansvilla midt i Aalestrup!

Pilevej 18, 9620 Aalestrup

Velkommen på Pilevej 18, som opfylder mange krav, hvis du er på jagt efter en dejlig etplansvilla med plads til hele familien, så er det netop Pilevej 18, som I kan tage et kik på!

Boligen byder jer velkommen med et overordnet lyst, luftigt og hjemligt udtryk, hvor I kommer til at opleve fine farver, lyse træelementer, nyt gulv i stuen samt nye vinduer i en stor del af huset. Villaens 129 m2 fordeler sig på en lang entré samt fordelingsgang, et bryggers, et flot, rummeligt køkken med god plads til både opbevaring samt madlavning, tre indretningsvenlige værelser med tilhørende skabe i to af rummene, et pænt gæstetoilet, et stilfuldt og rummeligt badeværelse med separat bruseniche og sidst, men ikke mindst en flot og stor stue med direkte udgang til en hyggelig, sydvendt udestue. Opholdsstuen fungerer som et naturligt samlingspunkt for familie og venner, hvor I får rigeligt med plads til både sociale sammenkomster, rolige hverdagsaftener og skønne samtaler rundt om spisebordet.

Huset blev bygget i 1972 og står på en 816 m2 stor og lidt højt beliggende grund, der følger med en god kælder under garagen, som kan fungere som hobby- og/eller aktivitetsrum, en solrig terrasse samt en fantastisk sydvendt have med græs og buske, hvor børn og voksne kan udfolde sig frit i timevis af sjov, leg, boldspil og afslappende øjeblikke.

Villaen kan prale med en særdeles børnevenlig, fredelig og tryg beliggenhed, tæt ved Realskolen, 300 meter fra et busstoppested og med kun 400 meter til nærmeste supermarked. Aalestrup er en lille by på ruten mellem Aalborg og Viborg, der ligger omkranset af marker, skov og åbne vidder, og hvor I kan se frem til flere skoler, børnehus, idrætscenter, friluftsbad, et godt udvalg af fritidsaktiviteter samt kun små 15 kilometer til motorvej E45, så I altid nemt og enkelt kan komme rundt omkring.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Sofie Staun

Indehaver

sofie@maeglerringen.dk

24200803