Pris

1.050.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.686kr.


Parkvej 6,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 66 m2

Fuldskærm

Lys og rummelig 2V tæt på Aalborg City

Parkvej 6, 9000 Aalborg

På Parkvej 6 i Aalborg findes denne pæne toværelseslejlighed, som passer perfekt til singlen eller parret. Boligen er placeret på første sal i en klassisk rødstensejendom fra 1937, og inden døre venter dig lyse rammer og en rummelig atmosfære, som skal opleves.

Køkkenet tager sig ganske velholdt ud med hvide fronter, og der er tilmed granitfliser langs bordpladen. Hjemmekokken kan ligeledes se frem til gængse hårde hvidevarer, herunder en opvaskemaskine og en el-ovn med gasblus. Herefter fortsætter rundturen til den skønne stue med både stuk og loftroset samt store vinduespartier, der sikrer et dejligt lysindfald, som harmonerer smukt med gulvet. Grundet stuens størrelse kan du nemt arrangeret dig med et hyggeligt spisebord og en komfortabel sofa, så venner og familie kan komme på besøg i weekenden. Soveværelset fremstår også i rigtig god stand, og gulvet er desuden det samme som i stuen. Ydermere prydes værelset af højskabe, så du behøver ikke bekymre dig om pladsmangel til garderoben. Afslutningsvis støder du på et fint flisebadeværelse med gulvvarme.

Der er tilknyttet et lille kælderrum til lejligheden, og i den fælles vaskekælder får du glæde af din helt egen vaskemaskine og tørretumbler. Desuden er her en fælles, flisebelagt baggård, der blandt andet fik ny belægning i 2019.

Du kommer til at bo på en rolig vej med gåafstand til flere busforbindelser, indkøbsmuligheder og rekreative, grønne områder, mens afstanden til Aalborg Station og centrum hurtigt kan tilbagelægges på cykel eller en rask gåtur. Derudover er du blot få minutters gang fra Zoologisk Have. Kort sagt får du en fremragende beliggenhed tæt på hverdagens fornødenheder.

Lyder denne lejlighed som noget for dig? Kontakt os i dag for en fremvisning på telefon 98132666 vi svare alle dage mellem kl. 9.00 - 21.00.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE

carl@maeglerringen.dk

20112666