Pris

1.795.000kr.

Ejerudgift pr. md.

1.760kr.


Parkvej 19,

9000 Aalborg

Ejerlejlighed, 72 m2

Fuldskærm

Super lækker lejlighed/rækkehus

Parkvej 19, 9000 Aalborg

Super lækker lejlighed/rækkehus med egen parkeringsplads.

Velkommen til en dejlig bolig, der er i indflytningsklar stand og har egen have. Da I her på Parkvej 19 er kort fra Aalborg centrum, vil storbymennesket ikke føle noget afsavn, og samtidig muliggør haven og drivhuset et godt udendørsliv med dyrkning af egne grøntsager.

Den charmerende ejendom er opført i 1984 i røde teglsten, og den er i rigtig god stand. I lejlighedens entré kan I hænge jakkerne og pakke vanterne væk I den rummelige entré. Herfra nås først en drøm af et køkken, der er indrettet i utrolig smagfuld, moderne stil med elementer, der har en elegant finish. Overfor køkkenet ligger badeværelset, der har separat bruseniche, plads til vaskemaskine og de samme flotte elementer som i køkkenet - ja, her er der tænkt over sagerne. Ellers venter to gode værelser, der imponerer med indbyggede skabe og med den samme fortrinlige stand, som hele boligen prydes af. Det ene værelse har to store vinduer ud mod terrassen, det andet har en glasdør, og således har begge et rigtig godt lysindfald. Men uanset, hvor meget de nævnte dele af boligen imponerer, må hjerterummet være den store stue. Her er der rigelig plads til, at I kan invitere vennerne på en lækker middag, og at I bagefter kan trække jer tilbage til et sofaområde, hvis I da ikke vil nyde aftensolen ude i haven.

Med adressen Parkvej 9 er beliggenheden i top. Gode kulturelle oplevelser er næsten lige ved døren. Eksempelvis venter Zoo en kort gåtur væk, hvis jeres egen have ikke er eksotisk nok. Tæt ved ligger også klatreparken, for den ambitiøse fitnessentusiast, og skønne parker såsom Mølleparken - for dem, der har nok i en kort gåtur. Er I mere til shopping, venter hele centrums jyske købmandscharme ikke langt fra jeres hjem, og i samme område omkring bymidten ligger naturligvis havnefronten med dens utal af attraktioner - Aalborghus slot, Musikkens hus, Aalborg Cable Park og meget mere. Det skal også nævnes, at indkøbsmuligheder, institutioner, skoler, sygehuset og UCN er indenfor en kort gå- eller cykeltur.

Samlet set får I altså her en utrolig lækker bolig, som, udover at imponere med dens elegance og indflytningsklare stand, har egen have, egen parkering og en rigtig god beliggenhed. Med to gode værelser er den desuden en oplagt delelejlighed, og forældrekøb er muligt. Ellers er det også en perfekt bolig for førstegangskøberen, der ønsker et alternativ til rækkehuse.

Denne lejlighed skal opleves! Ring allerede i dag på 98132666 for en uforpligtende fremvisning…
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666