Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Østerled 5,

8970 Havndal

Villa, 128 m2

Fuldskærm

Velindrettet parcelhus helt centralt i Udbyhøj!

Østerled 5, 8970 Havndal

Klassisk gulstensvilla, opført i 1969, og beliggende på Østerled i Udbyhøj. Ejendommen er i ét plan og rummer 128 velindrettede boligkvadratmeter. Huset er dejligt beliggende på en 1094 kvm. stor og regulær lukket grund, omkranset af hæk og med græsplæne, buske, træer og samtidig god plads til fx urtehave.

Villaen INDEHOLDER:
Man gør sin typiske entré i huset via bryggers/baggang, hvor bl.a. fyret er placeret. Herfra indgang til køkkenet. God stor stue med plads til både spise- og opholdsafdeling. Fra stuen er der udgang til god udestue, som er etableret ovenpå oprindelig stenbelagt terrasse. Fra køkkenet kommer man via en fransk dør også videre til husets modsatte ende bestående af vindfang/forgang, lille gæstetoilet, fordelingsgang, badeværelse med bruser samt 3 gode og regulære værelser, alle med god skabsplads.

Desuden garage på 50 kvm. incl. stort redskabsrum/værksted.

Villaen er som nævnt rigtig godt indrettet med sine 128 kvm. Overordnet set fremstår huset meget oprindeligt, hvorfor det også her udbydes til en særdeles fornuftig og overkommelig pris! Hermed er der også levnet plads til, at køber har mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen!

VI GLÆDER OS TIL AT FREMVISE EJENDOMMEN - RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!...

Samtidig bør det nævnes, at byen Udbyhøj ligger i et skønt område for naturelskere - her er både rum, luft, frihed, marker, skov og vand! Faktisk er der fra huset kun få hundrede meter til byens lystbådehavn og kabelfærgen, som nemt, hurtigt og billigt fører dig over på Djursland. Desuden er der mellem lystbådehavnen og færgen anlagt en rigtig fin og børnevenlig sandstrand, som endda er udstyret med kvalitetsstemplet "BLÅT FLAG"! Seneste tiltag er etablering af en sauna til vinterbadere! I byen finder vi tillige både købmand og grillbar, og både skolebussen og ordinære busforbindelser holder sågar næsten lige udenfor døren! Der er også rimelig køreafstand - max. en halv time! - til fx. Randers og storbyens muligheder samt motorvej, jernbanenet mv.

Se i øvrigt meget mere om Udbyhøj og området på: https://udbyhojlystbaadehavn.randers.dk/ og http://www.randersfjord-faerger.dk
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232