Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Østergade 84,

9560 Hadsund

Villa, 77 m2

Fuldskærm

Bungalow på stor grund og med god beliggenhed!

Østergade 84, 9560 Hadsund

Gulstens-bungalow beliggende på en rigtig stor grund i udkanten af Hadsund, lige ved industripark 2. Grunden har mange anvendelsesmuligheder p.g.a. beliggenheden lige op til Industripark 2 samt 2 hovedfærdselsårer, gående på begge sider af den store grund. Her kan man forestille sig alle mulige tænkelige former for erhverv!

Huset som er opført i 1933 i gule teglsten og med et nyere cementstenstag, INDEHOLDER: Entre / forgang med trappe til underetagen / kælderen gennem dør. Badeværelse med bruseniche. Køkken med spiseplads og laminatgulv. Soveværelse med skabe og udgang til overdækket terrasse. Opholdsstue med spise-hjørne og tæppe på gulvet.

I kælderen / underetagen, som har en god højde og hvor flere af rummene en næsten i niveau med det udvendige terræn, findes: Trapperum / vaskerum med brændeovn. Viktualierum. Depotrum. Værelse. Stort fyrrum med fastbrændselsfyr og udgang til haven. Værelse.

Endvidere et udhus, som trænger til vedligeholdelse.

Grunden er stor og velanlagt med pænt haveanlæg rundt om bækken - et hyggeligt og spændende miljø, som rummer mange muligheder…!

Hadsund er en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til sceneriske Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved, at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, fodbold eller noget derimellem, så finder du det her. Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for børn og unge.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232