Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Østergade 72,

9560 Hadsund

Villa, 103 m2

Fuldskærm

Pæn og velholdt rødstensvilla!

Østergade 72, 9560 Hadsund

Dette gode, gedigne og centralt beliggende murermesterhus sælges.

Huset ligger på en dejlig lukket og helt ugeneret villagrund i Østergade, Hadsund. Her er god plads til familien. Hertil er pladsen er tillige veludnyttet. Ejendommen er løbende vedligeholdt, forbedret / renoveret, med bl.a. nyere køkken, entre og stort set alle rum i kælderen. Huset fremstår pæn og velholdt. Det er samtidig en rigtig indbydende ejendom at komme til.

INDEHOLDER: God stor entre / forgang med egeparket og trappe til 1. sal og kælderen. Trapperne til både kælder og 1. sal er udført sådan, at de hver især er åbne ud til rummet. Herudover er der glasdøre ind til alle rum fra entreen, bortset fra baderummet. Det giver bl.a. noget mere lys i entreen og virker særdeles godt for rummet. Badeværelse med bruseniche og opvarmet flisegulv. Der er lyse fliser på gulv og vægge. Køkken i åben forbindelse til stuen og alrummet samt med egeparket. I det store åbne alrum findes spiseplads og brændeovn. Opholdsstuen er med egeparket og udgang til dejlig ugeneret terrasse.

1. sal med: Repos. Soveværelse med indbyggede skabe, hems, synlige hanebåndsbjælker samt plankegulv. Stort værelse (tidligere 2 værelser) med plankegulv.

Kælder med: Indgangsrum med udgang til haven og med klinkegulv. Toilet med klinkegulv. Dobbelt rum / værelse, der er lagt sammen til et stort rum / værelse med klinkegulv. Godt stort vaskerum med klinkegulv og brændeovn. Hobbyrum / gildesal.

Huset er udstyret med bl.a. Danfoss link, der er en effektiv styreenhed for bl.a. besparelse af fjernvarmen i huset samt Fibernet.

I haven findes udover den dejlige have, hvori man er helt sig selv, et fint redskabsskur.
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232