Pris

4.500.000kr.

Ejerudgift pr. md.

3.367kr.


Østergade 66A,

9400 Nørresundby

Erhverv, 269 m2

Fuldskærm

Smuk projektejendom sælges.

Østergade 66A, 9400 Nørresundby

Her får du muligheden for at etablere en ejendom, lige præcis som du ønsker det. Der er ikke nogen som har lavet noget indvendigt som du ikke selv ville have gjort.
Ejendommens ydre er næsten totalistandsat, herunder nyt tag, stor kvist, pudset facade, helt nye vinduer osv. Der er også plads til at anlægge parkeringspladser – op mod 6 stk. ca. og/eller et dejligt have miljø. Projektet starter indendørs hvor der er rigtig mange muligheder. Det indre skal istandsættes og der er mulighed for enten én ejendom, opdeling til 2-3 ejerlejligheder eller 4-6 udlejningslejligheder.
Indkøbsmuligheder er beliggende kun 714 meter i vestgående retning fra ejendommen. Det dejlige område Skanseparken, som er et grønt område, er blot ca. 500 meter fra ejendommen i nordgående retning. Når køberne af ejerlejlighederne eller lejerne af lejeboligerne skal holde sig i form, kan det foregå i Fitness Centeret som er beliggende 1,7 km. derfra.
Ud over ren handel, er det også muligt at ejerlejlighed(er) og udlejningsejendom tages i bytte.
Dette er en rigtig god mulighed for at lave et spændende projekt, som ikke kommer til at kræve al din tid, men hvor du stadig kan sætte dit præg på ejendommen.
Kontakt os og tag med ud og se ejendommen, så vi kan snakke om hvilke muligheder der er.
Hent dokumenter for boligen
Bestil fremvisning
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Carl Nielsen

Ejendomsmægler MDE - Partner

carl@maeglerringen.dk

20112666