Pris

- kr.

Ejerudgift pr. md.

- kr.


Østergade 18,

9560 Hadsund

Villa, 127 m2

Fuldskærm

Billigt byhus helt centralt i Hadsund.

Østergade 18, 9560 Hadsund

Her kan vi tilbyde en god solid og velpasset murstensvilla i 2 plan, beliggende meget centralt i Hadsund by. Vi befinder os på Østergade, kun få minutters gang fra byens centrum, med masser af muligheder for indkøb og mange forskellige andre tilbud såsom gode restauranter og caféer, butikscenter, hyggeligt torv, hvor der ofte er underholdning og musik, populært kulturcenter med biograf osv.

Villaen er malet i en flot lys grå farve, og indeholder i alt 127 gode boligkvadratmeter - fordelt med 78 kvm. i stueplan og 49 kvm. på førstesalen. Dejlig lille nem og overkommelig grund på kun 345 kvm., med hyggeligt stenbelagt og helt lukket gårdhave-miljø. På den bageste del af grunden desuden lille græsplæne, som kan slås på få minutter - så det er ikke haven, der kommer ikke til at "stjæle din fritid"!

Kort sagt et velbeliggende indflytningsklart byhus, som her udbydes til en ”knivskarp” pris - et helt perfekt hus til singlen, det unge kærestepar, førstegangskøberne eller den lille familie. Villaen rummer også et fint potentiale som evt. udlejningsejendom!

Huset indeholder følgende:
STUEPLAN - Entré/baggang med indgang fra gårdhaven og opgang til førstesalen. Pænt lyst og rummeligt køkken med masser af bord- og skabsplads. Spisestue. Opholdsstue med brændeovn. Pænt badeværelse med brusebad og gulvvarme. Forgang med indgang fra gaden. Etagen fremtræder særdeles lyst og venligt, og med en dejlig rumfornemmelse, da der både er højt til loftet og masser af lysindfald!

FØRSTESAL - Trappeopgang/repos. Fordelingsgang. Stort soveværelse samt stort ekstra værelse. Også denne etage fremtræder lyst og venligt - med store regulære rum, god loftshøjde, fine trælofter og synlige bjælker.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme, suppleret med brændeovnen i stuen!!!

På udenomsarealet finder vi fint udhus og garage.

HER FÅR DU KORT SAGT RIGTIG MEGET HUS FOR PENGENE - LANGT BILLIGERE AT EJE END AT LEJE!!!

RING ALLEREDE NU OG BESTIL EN FREMVISNING PÅ TLF. 70 25 66 00 - VI STÅR KLAR ALLE UGENS 7 DAGE!!!

Mere generelt er Hadsund en historisk by beliggende i smukt kuperet terræn med bøgeskove og helt ned til den smukke Mariager fjord. Hadsund udmærker sig ved at have stort set alt indenfor butikker, rigt foreningsliv, nyere moderne skole samt et væld af fritidsaktiviteter. Er du til sejllads, motocross, tennis, fodbold eller noget derimellem, så finder du det hele her! Hadsund er beliggende i overkommelig afstand mellem Aalborg, Hobro og Randers. Byen må derfor betragtes som et godt valg for pendlerfamilien, der ønsker et nærværende lokalsamfund med ideelle forhold for både voksne, børn og unge!
Sælg din bolig
Tjek Boliglån

Tom Pedersen

Indehaver - Ejendomsmægler & valuar

tom@tom-pedersen.dk

21824232